Hemen yazıyorum kankacım benim il adana bazıları adanayı kötülesede (evet bazı yerleri kötü fellah) ama benim yaşadığım yer hiç öyle bir yer değil kiraları uçuk bir fiyat olsa da bence en yaşanabilir yer bizim burasıBelki bu sayede öğrenci veya başka şehire taşınacak olan arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.
Senin yaşadığın yer neresi ? hangi açıdan iyi hangi açıdan kötü ? ucu açık şeyler yazmısşın hocamHemen yazıyorum kankacım benim il adana bazıları adanayı kötülesede (evet bazı yerleri kötü fellah) ama benim yaşadığım yer hiç öyle bir yer değil kiraları uçuk bir fiyat olsa da bence en yaşanabilir yer bizim burası
Aahahhah zonguldak mı kankam orasıİyi yanı:kömür çok
kötü yanı:santral fazla olduğundan hava çok kirli
değilAahahhah zonguldak mı kankam orası![]()
kenan evren taraflarındayım hocam ya kötü tarafı bence toplu ulaşım güzergahında sapa kaldığıSenin yaşadığın yer neresi ? hangi açıdan iyi hangi açıdan kötü ? ucu açık şeyler yazmısşın hocam
İş olanağı çok yani ne gibi alanlarda iş bulabiliriz hocam fabrika işçiliği gibimiÇerkezköy, iyi yanı çalışma olanağı sayısız fakat ortam 0, yaşam 0.
Fabrika kankam çerkezköy osb yazman yeterli.İş olanağı çok yani ne gibi alanlarda iş bulabiliriz hocam fabrika işçiliği gibimi
Valla orda bir park varmış ismini hatırlamıyorum bütün abazalar takılanlar o parktaymış doğru mu bu bilgi?Ankara;
İyi: Sosyal olmak istersen çok rahat olursun hele ki tek başına okuyorsan veya kalıyorsan zevkli bir ortamın olur.
Kötü: Kışın bir hayli soğuk akşam saatlerinde sorun yaşabilirsin.
Yani şimdi evet var Çansera park var biraz sıkıntı olmaya başladı eskiden çok güzeldi. Doğru maalesefValla orda bir park varmış ismini hatırlamıyorum bütün abazalar takılanlar o parktaymış doğru mu bu bilgi?