- Konuyu başlatan
-
Neresi orası kankaekonomisi iyi insanlari cok soguk
Sakin ve duruk bı yer . Bu iyi yönü fakat kafa dengi insan sayısı da o kadar az buda kötü yönü lan Erzincan nasil bir memleketsinİş olanağı çok yani ne gibi alanlarda iş bulabiliriz hocam fabrika işçiliği gibimi
İstanbul'da ses gürültü çok fazla oluyor Beşiktaş da kaldım Allah'ım insan kafayı yer sessiz ve sakin yer bence çoğu şeyden daha önemliİstanbul Maltepe ev kiraları pahalı trafiği çok zor sakin bana göre oturanlarda vardır belki herkez işinde günücde rahat sessiz sakin semt
İstanbulda stajım nedeniyle 6 ay bulundum yok abi yaşanmazİstanbul İş Olanağı çok insanları kötü
Genel olarak insanlar yobaz mı kanka ?konya
iyi yanı: kiralar ucuz evler çok geniş(bizimki 240m²)(1.5k kira)
doğası bol
kötü yanı: insanları biraz aptal
aynen öyle.Genel olarak insanlar yobaz mı kanka ?
Istanbul yaşanılacak bir şehir değil artık şu ayları bir bitireyim memlekete döneceğim mega kent hiç çekilmiyor.İstanbul Maltepe ev kiraları pahalı trafiği çok zor sakin bana göre oturanlarda vardır belki herkez işinde günücde rahat sessiz sakin semt
Kanka biraz belediye değişmesi lazım rekabet ortamı her zaman iyidir izmirde rekabet olmadığından kafa rahat chp den sen aday ol sende kazanırsın o yüzden gelişmiyorİzmir;
İyi: İnsanları çok rahat, kimse namus bekçiliği yapmıyor.
Kötü: Kendimi bildim bileli bu şehirdeyim, bir şehirde hiç mi bir şey değişmez. Çürüyecek neredeyse..
Kesiinliklee katılıyorum.. Bu kuracağım cümle sağ taraf veya sol tarafı tuttuğum manasına gelmiyor fakat gerçekten rekabetin olmadığı hiç bir yer gelişmez. İzmir de klasikleşmiş bir düşünce yapısı var, CHP olsun da ne olursa olsunKanka biraz belediye değişmesi lazım rekabet ortamı her zaman iyidir izmirde rekabet olmadığından kafa rahat chp den sen aday ol sende kazanırsın o yüzden gelişmiyor
maddi imkanlarım biraz daha güçleşse direkt köye gideceğiz hiç çekilmiyorIstanbul yaşanılacak bir şehir değil artık şu ayları bir bitireyim memlekete döneceğim mega kent hiç çekilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?