Bazılarında DX9 mod kapalı olduğu zaman çözülüyor o açıdan...sen demek istediğimi anlamadın çünkü. ben bu sorunu yasuo dahil her heroda yaşıyordum zaten ve bu forumda onu kapatarak çözdüm fakat 2.kez dün yasuo oynamak istediğimde yasuo için sorunun devam ettiğini keşfettim
dün de aramda yasuo geldi ve hiç bir sorun yaşamadan 30 dakika oynadım
sadece yasuo da ve sadece sihirdar vadisinde yaşanan bir sorun var ortada
ayrıca dünden beri aramda denk gelmesi dışında yasuo oynamadım ve hiç bir sorun yaşamadım
windows olarak ghost spectranın editli windowsunu kullanıyorum windows 10 22h2 sürümü
bugün ısrarından ötürü kapatıp bir deneyeceğim bakalım geri dönüş yaparım
Post automatically merged:
ayrıca yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler
Oyunu tam ekranda oynuyorsanız çerçevesiz ekrana getirip geri dönüş sağlar mısınızyasuo ile oynarken sık sık aniden oyun kapanıyor hiç bir hata vermeden ve bu 1 2 kere değil maç boyunca sürekli oluyor
bir ara yone ile filan da oluordu arada fakat forumdaki bazı şeyler ile çözdüm bu sorunu dx9 açmak gibi
bugün ilk kez yasuo oynamak istedim ve bu sorun tekrar ortaya çıktı önceki gibi seyrekte değil baya sürekli oluyor ve sanırım yasuoya özel bir şey
hayır oyunu penceresiz modda oynuyorum dediğim gibi daha önce bu kapanma problemi vardı ve forumdaki çözümlerin hepsini yapıp çözdüm şu an bu sorunu muhtemelen sadece yasuoda yaşıyorum özellikle savaşırken oluyorOyunu tam ekranda mı oyunyorsunuz
Çerçevesizde deneyip geri dönüş sağlar mısın lütfenhayır oyunu penceresiz modda oynuyorum dediğim gibi daha önce bu kapanma problemi vardı ve forumdaki çözümlerin hepsini yapıp çözdüm şu an bu sorunu muhtemelen sadece yasuoda yaşıyorum özellikle savaşırken oluyor
hatta sadece savaşırken oluyor space basılıyken vb
penceresiz demişim çerçevesiz demek istemiştimÇerçevesizde deneyip geri dönüş sağlar mısın lütfen
Wsreborn configini sıfırlarsan düzeliryasuo ile oynarken sık sık aniden oyun kapanıyor hiç bir hata vermeden ve bu 1 2 kere değil maç boyunca sürekli oluyor
bir ara yone ile filan da oluordu arada fakat forumdaki bazı şeyler ile çözdüm bu sorunu dx9 açmak gibi
bugün ilk kez yasuo oynamak istedim ve bu sorun tekrar ortaya çıktı önceki gibi seyrekte değil baya sürekli oluyor ve sanırım yasuoya özel bir şey
C'de ki wsreborn klasörünü silip çerçevesiz ekranda deneyebilir misin o zamanpenceresiz demişim çerçevesiz demek istemiştim
config olarak olduğu gibi adc main isimli arkadaşın configi kullanıyorum hiç bir ayarına dokunmadanWsreborn configini sıfırlarsan düzelir
Adc maninin configi bugün güncellendi suanki kullandığın eski sürüm mu bugünkü Sürüm muconfig olarak olduğu gibi adc main isimli arkadaşın configi kullanıyorum hiç bir ayarına dokunmadan
şimdi silip yeniden yükledim yine kapandı birazdan başka hero ile yeniden denicem yasuoya özelse oynamam olur biterAdc maninin configi bugün güncellendi suanki kullandığın eski sürüm mu bugünkü Sürüm mu
hala kapanıyorC'de ki wsreborn klasörünü silip çerçevesiz ekranda deneyebilir misin o zaman
DX9 mod açık mı şu anşimdi silip yeniden yükledim yine kapandı birazdan başka hero ile yeniden denicem yasuoya özelse oynamam olur biter
Post automatically merged:
hala kapanıyor
açık ve şimdi denedim diğer hiç bir heroda bu sorun yaşanmıyor sadece yasuo oynarken oyun aniden kapanıyorDX9 mod açık mı şu an
DX9'u kapatıp dener misin yasuo ileaçık ve şimdi denedim diğer hiç bir heroda bu sorun yaşanmıyor sadece yasuo oynarken oyun aniden kapanıyor
onu kapatınca tüm herolarda kapanıyo kankaDX9'u kapatıp dener misin yasuo ile
Dener misin bi hocamonu kapatınca tüm herolarda kapanıyo kanka
neyi silip yükledin kanka tam olarak?bende eski sürümüyle yaşamıştım aynen yasuoyla aynı sorunu silip yükledim düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?