Uzman Üye
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır işsizim her gün ha bu işim oldu ha oldu ha oldu derken saçlarım ağardı artık. Bende dedim ki youtube kanalı açayım bu işe girişeyim ruhi çenet tarzı videolar üretmek için kendimi ayarladım kaynaklar hazır her şey tam, fakat son günler de youtube da dönen bir saçmalık var podcast videoların para kazanması durdurulmuş. Acaba diyorum ki elimde 2bin Tl gibi bir bütçe var ben bu bütçeyi youtube için sakladım fakat bu bütçeyle başka ne yapabilirim? Site aç diyenler kategoride önerirse sevinirim şuanda aklım site işine gidiyor ama sizin bildiğiniz başka şeyler varsa bekliyorum.
Dipnot: Adobe Audation, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Adobe Media Encoder bilgilerim vardır. Güçlü bir bilgisayara sahibim. Azar azar html,phpb,mybb,sql ve Adobe Dreamweawer bilgim var.
Dipnot: Adobe Audation, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Adobe Media Encoder bilgilerim vardır. Güçlü bir bilgisayara sahibim. Azar azar html,phpb,mybb,sql ve Adobe Dreamweawer bilgim var.