➽➽➽
Uzman Üye
sedece upload hızını kullanıyor senin bukadarını biliyorum daha detaylı araştıran olursa dinlerimarkaplanda ne işlem yaparak para kazandırıyor
0 yormaİnternetini çok yoruyor mu?
tek yolları bu başka ödeme şuan için planlanmıyorpaypal tr ye kapalı biz nasıl transfer yapacağız amazon hariç
işin içinde başka şeyler vardır elbetteki ancak ne interneti nede pcyi yoruyoBana mantıklı gelmiyor sadece upload ı kullanması.
tek bilgisayar 2 ayda 16 dolarKaç günde ödeme aldın? ve kaç bilgisayarla yaptın?
yormuyo biladerim bir gram yormadı benim pcde suana kadarUpload hızı kullanıp nasıl interneti yormuyo aga ?
tek bildiğim uploadını kullanıyo hızına göre getiri veriyo tek kazancın bu olmasın bu pcyi kullanırken açık kalsın cebine harçlık girsin kazancıhemen bir getiri olur mu cunki babamın oglu degil adamın bir getirisi olmak zorunda uploud kullanıyor demişin anlamdım acıklyabilirimisn
.2 ay 16 dolar bılmıyorum elektrık parası ıle kafa kafaya gelıyor buna dgermı bılemem
PCde neden yorgunluk olsun internet yorulurbiladerlerim bilgisayarı normal bir şekilde kullanırken ekstradan 2 ayda 16 dolar kazandım herhangi donanımda veya yazılımda yada internette en ufak bir sorun yaşamadım sadece pcyi bu uygulama için açık tutmayın zaten kurtarmaz
Post automatically merged:
yormuyo biladerim bir gram yormadı benim pcde suana kadar
tek bildiğim uploadını kullanıyo hızına göre getiri veriyo tek kazancın bu olmasın bu pcyi kullanırken açık kalsın cebine harçlık girsin kazancı
.
Baslarina bir sey gelmeden anlamazlar hocambu tür yerler aşırı güvensiz illegal işlemi legal olarak tanıtıyorlar.
16 dan alanlar seri üzgün udhdhdfGüzel paylaşım doların değerlendiği bu zamanda gayet yararlı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?