Onaylı Üye
bildiğim kadarıyla internet hızlandırma diye birşey yok internet paketini yükseltebilirsinBirkaç gün önce GTA hakkında bir şeyler sormuştum şu an indiriyorum ama bayağı geç iniyor ve GTA şu an 110 GB internetim 7-8MB Epic'de indirirken 1MB'a zor çıkıyor hızlandırma yöntemi vs var mı konu hakkında bilginiz?
Teşekkür ederim.
işlemlerden ve performans bölümünden baktım 8mbi geçiyor internet hız testleri ne kadar doğru bilmiyorum ama bi kaçında da aynı görseli görmüştüm teşekkür ederimEpic'de yer alan indirme hızı belirtecine pek takılma, biraz uyduruk çalışıyor. Görev yöneticisini aç ve ağa göre sıralat. Orada olması gereken Mb/s değeri varsa sorun yoktur.
PC sisteminde 8'i geçiyor aga.İnternet hızın 8Mbps ise indirme hızın 1mb/s olur tam performansta.
Bir de bu internet ile GTA Online de sıkıntı çekebilirsin. Ben 35Mbps kullanıyorum kablosuz olduğu için en ufak dalgalanmada hemen atıyor oyunun zevki çıkmıyor. Aklınızda bulunsun.
8i geciyorsa nasıl yavas ındırıyorsun yaişlemlerden ve performans bölümünden baktım 8mbi geçiyor internet hız testleri ne kadar doğru bilmiyorum ama bi kaçında da aynı görseli görmüştüm teşekkür ederim
PC sisteminde 8'i geçiyor aga.
bende de oyleydı 2 güne indi gta 5Birkaç gün önce GTA hakkında bir şeyler sormuştum şu an indiriyorum ama bayağı geç iniyor ve GTA şu an 110 GB internetim 7-8MB Epic'de indirirken 1MB'a zor çıkıyor hızlandırma yöntemi vs var mı konu hakkında bilginiz?
Teşekkür ederim.
supperonlıne mı kullanıyon başkanBen 16 Mbps kullanıyordum müşteri hizmetlerini aradığımda 35 Mbps geçebilceği söylemişti sende arayarak kontrol edebilirsin.
görev yöneticindeki çalışmayanları da kapatWifideki kişileri aileden varsa wifi kapat Windows görev yöneticisinde hizmetler kısmından Windows Update Teslim Edilen İyileştirme Arka planı kapat sonra indirmeyi başlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?