Benim fibernetim var 200mbps hız da , indirirken 10-15-20 mb ile iniyor en hızlıda steam de full kullanıyor. 7-8mb hız demek saniye de 700-800kb indirir zaten öyle gösteriyor. 200mb ile en çok 20mb alıyorum ben indirmedeBirkaç gün önce GTA hakkında bir şeyler sormuştum şu an indiriyorum ama bayağı geç iniyor ve GTA şu an 110 GB internetim 7-8MB Epic'de indirirken 1MB'a zor çıkıyor hızlandırma yöntemi vs var mı konu hakkında bilginiz?
Teşekkür ederim.
masraflı bir iş ama değer çok düşükse net hızıbende %100 işe yaran ve fark ettiren yöntem yeni bir kablo satın almaktı.
ss atamıyorum ama 2 farklı sitede yaptığımda 16 dan 8 küsüre düşüyorspeedtest yaptınızmı hiç? sonuçları ipniz sansürlü bir şekilde atabilirmisiniz?
wifiyi unutmuştum etkisi oldu sağolWifideki kişileri aileden varsa wifi kapat Windows görev yöneticisinde hizmetler kısmından Windows Update Teslim Edilen İyileştirme Arka planı kapat sonra indirmeyi başlat
internetini değiştirebilirsin tek çözüm bu bildigim ve kablo ile bağlamanBirkaç gün önce GTA hakkında bir şeyler sormuştum şu an indiriyorum ama bayağı geç iniyor ve GTA şu an 110 GB internetim 7-8MB Epic'de indirirken 1MB'a zor çıkıyor hızlandırma yöntemi vs var mı konu hakkında bilginiz?
Teşekkür ederim.