marinex34' Alıntı:dns ayarlarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yap düzelir
Saw' Alıntı:marinex34' Alıntı:dns ayarlarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yap düzelir
kardeş yaptım ama hayla aynı
kadirbeywt' Alıntı:Saw' Alıntı:marinex34' Alıntı:dns ayarlarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yap düzelir
kardeş yaptım ama hayla aynı
8.8.8.8 8.8.8.4 yapmayı dene
MyLighTR' Alıntı:Saldırı değil #GAZİANTEP ' de bomba patladığı için yalan haberleri engellemek amaçlı facebook , twitter erişim engelendi youtube da yavaşlatıldı
Saw' Alıntı:MyLighTR' Alıntı:Saldırı değil #GAZİANTEP ' de bomba patladığı için yalan haberleri engellemek amaçlı facebook , twitter erişim engelendi youtube da yavaşlatıldı
Ondan dolayı oldu kardeşim biliyorum işte bnu düzeltmenin bi yolu varmı ?
gazi' Alıntı:kardeşm kesın cozumdur eger olrsa rep vermeyı unutma zanmate denen uzantıyı ekle googleye repide unutma ha![]()
MyLighTR' Alıntı:gazi' Alıntı:kardeşm kesın cozumdur eger olrsa rep vermeyı unutma zanmate denen uzantıyı ekle googleye repide unutma ha![]()
İnternet erişim engeli var nasıl kesin çözüm dns de olmaz çünkü modeme bağlı şirketden engel var az araştır kardeş. #GAZİANTEP
gazi' Alıntı:MyLighTR' Alıntı:gazi' Alıntı:kardeşm kesın cozumdur eger olrsa rep vermeyı unutma zanmate denen uzantıyı ekle googleye repide unutma ha![]()
İnternet erişim engeli var nasıl kesin çözüm dns de olmaz çünkü modeme bağlı şirketden engel var az araştır kardeş. #GAZİANTEP
bilmiyosan konusma dene gör cahil
MyLighTR' Alıntı:gazi' Alıntı:MyLighTR' Alıntı:gazi' Alıntı:kardeşm kesın cozumdur eger olrsa rep vermeyı unutma zanmate denen uzantıyı ekle googleye repide unutma ha![]()
Adam denemiş olmamış cahil dediğin insana bak kendine bak kavga çıkarma git işine adam olmadı diyo bide KESİN çözüm diye yazmışsın olmamış olmamış şeyin neresi kesin çözüm anlat bakiyim. ?
gazi' Alıntı:MyLighTR' Alıntı:gazi' Alıntı:MyLighTR' Alıntı:gazi' Alıntı:kardeşm kesın cozumdur eger olrsa rep vermeyı unutma zanmate denen uzantıyı ekle googleye repide unutma ha![]()
Adam denemiş olmamış cahil dediğin insana bak kendine bak kavga çıkarma git işine adam olmadı diyo bide KESİN çözüm diye yazmışsın olmamış olmamış şeyin neresi kesin çözüm anlat bakiyim. ?
bak simdi güzel insan ben ona dns onermedım ben ona bir uzantı onerdim bu uzantıyı ekleyınce farklı ulkulerın internetine bağlanıyorsun suanda ben bu uzantıyı kullanıom sen neyin kafasını yasıon ben anlamadım
MyLighTR' Alıntı:gazi' Alıntı:MyLighTR' Alıntı:gazi' Alıntı:MyLighTR' Alıntı:İnternet erişim engeli var nasıl kesin çözüm dns de olmaz çünkü modeme bağlı şirketden engel var az araştır kardeş. #GAZİANTEP
bak simdi güzel insan ben ona dns onermedım ben ona bir uzantı onerdim bu uzantıyı ekleyınce farklı ulkulerın internetine bağlanıyorsun suanda ben bu uzantıyı kullanıom sen neyin kafasını yasıon ben anlamadım
Amerikada , Almanyada , Rusyada , Fransada ttnet veya türksat veya superonline yok nasıl oluyoda başka internete türk hattıyla bağlanıyo ben bu mesleğin işini okudum İnternet yazılım ve programlama üzerinde master yapcam kafa tutma araştır zaten bir sürü sözlükde der yani..
gazi' Alıntı:MyLighTR' Alıntı:gazi' Alıntı:MyLighTR' Alıntı:gazi' Alıntı:bilmiyosan konusma dene gör cahil
Amerikada , Almanyada , Rusyada , Fransada ttnet veya türksat veya superonline yok nasıl oluyoda başka internete türk hattıyla bağlanıyo ben bu mesleğin işini okudum İnternet yazılım ve programlama üzerinde master yapcam kafa tutma araştır zaten bir sürü sözlükde der yani..
dene gör lan ben suan bu uzantıyı kullanıom dıom sen nasıl okuon ben anlamıom
gazi' Alıntı:googleye zanmate yaz ilk cıkana tıkla chroma ekle de ondan sonra ROMANYAYA (TERCIHIM) BAĞLAN
Saw' Alıntı:gazi' Alıntı:googleye zanmate yaz ilk cıkana tıkla chroma ekle de ondan sonra ROMANYAYA (TERCIHIM) BAĞLAN
Saol kardeş olursa +rep![]()
gazi' Alıntı:Saw' Alıntı:gazi' Alıntı:googleye zanmate yaz ilk cıkana tıkla chroma ekle de ondan sonra ROMANYAYA (TERCIHIM) BAĞLAN
Saol kardeş olursa +rep![]()
emın ol olcak ama internet normal hızzına donunce o uzantıyı deredısı bırak