nasış bir düşünceniz var başkası bul ne sevmesi lazım ilk önce direk yanlış yönlendirme yapıyorsun bende öyle yapıp durdum ama yaşatan yaşarbaşkasını bul
böyle kızları bir itemmiş gibi düşünenler şiddetde yapar zaten ondan bu şiddetler sırf evelenem çocuğum ola diye sevmeden etmeden görücü usulü gibi evnelen insanlar çok var ondan dolayı boğazı kesilen kadınlar varArsız tutumunun nedeni ne? Gözünüzde kadınlar birer eşya mı? Ne de kolay aldattım dedikten sonra teeddüp etmeden başkasını bulacağım diye biliyorsunuz? Sizlerin dışında kimsenin duyguları yokmuş gibi. Kadına şiddet uygulamaktan farksız bir durum benim için. Biri fiziksel şiddet iken diğeri duygusal şiddet.
aynen oyle dostum bende anlamdim yazilanlari okuyorumYorum kasmak için açılmış sallama bir konu gibi
knk adam aldatmış niye hiç kimse tepki vermedi bir türlü anlamadımÇok takma kanka
abi tilt oldum heleki en çok kadın ların zulüm gördüğü yıllarda sinir etmekten başka bir işe yaramaz bu posthem aldatıyosun hem üzülüyorsun
Ruh hastalığıdır bu, başka bir şey söylenemez. Doyumsuz insanlar.böyle kızları bir itemmiş gibi düşünenler şiddetde yapar zaten ondan bu şiddetler sırf evelenem çocuğum ola diye sevmeden etmeden görücü usulü gibi evnelen insanlar çok var ondan dolayı boğazı kesilen kadınlar var
knk erkekliğimden soğutturdular erkek dediğin kızı korumalı ama koruma kelimesi tam tersi olmuş biz bence gittikce geriliyoruz 500 lü yıllardaki kadın şiddete olaylarına geri dödenez ilerde korona çıktıda gine bu olayları durdurdu önümde biri kıza el kaldırsın ayağımın altına almassam namerdim *dövebilirsem dövemmessem polis ararım olayın içine girerek*hem aldatıyosun hem üzülüyorsun
böyle insanları bulan kadınlara allah yardımcısı olsun ne diyeyimRuh hastalığıdır bu, başka bir şey söylenemez. Doyumsuz insanlar.
knk gifdeki drake ise bozuşuruz haRuh hastalığıdır bu, başka bir şey söylenemez. Doyumsuz insanlar.
oyunlar sıkıyor bir süre sonra insanı ben onun yerinde olsaydım teşke dedirtecek filmler izlemesi lazımMoruk sosyal hayat olmadığı için oyunlara odaklan derim ben.