Yayın için sistem bileşenleri ve ekipmanlarım nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Zahmet olmazsa çevre birimleri ve ekipman hariç sadece sistemin fiyatını söyler misin hocam ?
Sistemine gerçekten diyecek yok, Çok güzel bir kombin fakat fiyatı sanki çok makul bir seviyede değil. Ya teker teker topladın ya da kâr seven bir siteden aldın diye düşünüyorum, üstelik işlemci stock fan herhalde tam belirtmemişsiniz ama 240 mm sıvı soğutma varsa şayet fiyat uygun.
Post automatically merged:

Dostum 6ay taksitle sadece kasa 24bin TL ye geliyor. Henüz kargoda, ekipmanlar zaten mevcuttu elimde.
Sistemine gerçekten diyecek yok, Çok güzel bir kombin fakat fiyatı sanki çok makul bir seviyede değil. Ya teker teker topladın ya da kâr seven bir siteden aldın diye düşünüyorum, üstelik işlemci stock fan herhalde tam belirtmemişsiniz ama 240 mm sıvı soğutma varsa şayet fiyat uygun.

Düzeltiyorum sakın moralin bozulmasın hocam biraz araştırıp bakayım dedim. Sistemi gaming gen tr üzerinden almışsın sanırım ve parça-bileşen kasasına baktığımda sana makul fiyata geldiğini görüyorum. Umarım şevkini kırmamışımdır.d Gayet makul. Güle güle kullanın tekrardan :)

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ssd yi 2tb dan 512 ye düşürüp 2tb hdd alabilrisin malyetin düşer

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Twitch yayınlarına başlayacağım sizce sistem bileşenlerim ve ekipmanlarım nasıl ?

Bilgisayar bileşenleri
İşlemci : intel 12400f
Ekran kartı : Asus GTX 3070 Dual V2
Anakart : Asus prime B660-Plus D4
Ram : Adata XPG Spectrix D41 Tuf 2x8 16gb 3200mhz
Sdd : Kingston 1Tb NV2 NVMe m2
Kasa : Asus Tuf Gaming Gt301
Psu : Asus Tuf Gaming 650B 650w +80Bronze

Çevre birimleri ve ekipman
Monitör : AOC C27G2U 165hz 27curved
Kamera : Canon 1200D 18-55mm + 50mm
Mikrofon : sE Electronics X1 Vokal Pack
Ses kartı : Focusrite Scarlett Solo
Kulaklık : HyperX Cloud 2
Klavye : Razer Cynosa V2
Mause : Steelseries Rival 3
Görünüşe göre bilgisayar bileşenleriniz ve çevre birimleriniz oldukça iyi seçilmiş ve yüksek performans sunabilecek seviyede. İşlemciniz ve ekran kartınız, oyun ve yüksek görüntü işleme gereksinimlerini karşılayabilecek güçtedir. Anakartınız da işlemcinizle uyumlu ve geniş özelliklere sahip. Ram ve SSD'niz de hızlı veri transferi sağlayacak şekilde seçilmiş. Kasa ve güç kaynağınız da güçlü ve güvenilir ürünlerdir.

Monitörünüz, yüksek tazeleme hızına sahip ve kavisli bir ekran olması nedeniyle oyun oynarken rahat bir görüş açısı sağlayabilir. Kameranız ve mikrofonunuz, yayın yaparken görüntü ve ses kalitesini arttıracak özelliklere sahip. Ses kartınız da ses işleme kalitesi yüksek ve çok yönlü bir üründür. Klavye ve mouse'unuz da oyun oynarken rahat ve hassas bir deneyim sağlayabilecek niteliktedir.

Genel olarak, sistem bileşenleriniz ve ekipmanlarınız yayın yapmak için yeterli seviyededir. Ancak yine de, yayın yaparken internet bağlantınızın da yeterli hızda olması önemlidir. Ayrıca, yayın yaparken kullanacağınız yazılım ve ekipmanların doğru ayarlanmış olması da önemlidir. Eğer bu konularda yardıma ihtiyacınız olursa, sorularınızı sorarak yardımımı alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gayet iyi hocam ilerleyen zamanlarda soğutma tarafında biraz takviye yaparsan hem sistemin ömrünü uzatmış olursun hem de dahah kullanışlı olur güle güle kullan hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok iyi sıkıntı çekmezsin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sistemin iyi internetin de iyi olmasi lazim internetin de iyyisi rahat yaparsın 720 p yi rahat karşilar gibi

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
sağlam bir internet de olursa güzel yayınlar çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
seni rahat 5-6 sene götürür yayın yapman için

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
işini görürsün bide internetin iyise tam olur.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Gayet rahat birşekilde her işini yapar yayında sıkıntı yaşamazsın sağlam sistem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
gayet iyi bir sistem internet hızın 30 35 upload olursa muhteşem bir yayın yapabilirsin

patience has limits
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kullandığınız sistemin yeterli olduğunu düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yeterli çift monitör yaparsan bağışları chati falanda takip edebilirsin daha rahat

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
RAM Slotun var ise arttırman kesinlikle yararına olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...