Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Sistemine gerçekten diyecek yok, Çok güzel bir kombin fakat fiyatı sanki çok makul bir seviyede değil. Ya teker teker topladın ya da kâr seven bir siteden aldın diye düşünüyorum, üstelik işlemci stock fan herhalde tam belirtmemişsiniz ama 240 mm sıvı soğutma varsa şayet fiyat uygun.Zahmet olmazsa çevre birimleri ve ekipman hariç sadece sistemin fiyatını söyler misin hocam ?
Post automatically merged:
Sistemine gerçekten diyecek yok, Çok güzel bir kombin fakat fiyatı sanki çok makul bir seviyede değil. Ya teker teker topladın ya da kâr seven bir siteden aldın diye düşünüyorum, üstelik işlemci stock fan herhalde tam belirtmemişsiniz ama 240 mm sıvı soğutma varsa şayet fiyat uygun.Dostum 6ay taksitle sadece kasa 24bin TL ye geliyor. Henüz kargoda, ekipmanlar zaten mevcuttu elimde.
Düzeltiyorum sakın moralin bozulmasın hocam biraz araştırıp bakayım dedim. Sistemi gaming gen tr üzerinden almışsın sanırım ve parça-bileşen kasasına baktığımda sana makul fiyata geldiğini görüyorum. Umarım şevkini kırmamışımdır.d Gayet makul. Güle güle kullanın tekrardanSistemine gerçekten diyecek yok, Çok güzel bir kombin fakat fiyatı sanki çok makul bir seviyede değil. Ya teker teker topladın ya da kâr seven bir siteden aldın diye düşünüyorum, üstelik işlemci stock fan herhalde tam belirtmemişsiniz ama 240 mm sıvı soğutma varsa şayet fiyat uygun.
Sistemine gerçekten diyecek yok, Çok güzel bir kombin fakat fiyatı sanki çok makul bir seviyede değil. Ya teker teker topladın ya da kâr seven bir siteden aldın diye düşünüyorum, üstelik işlemci stock fan herhalde tam belirtmemişsiniz ama 240 mm sıvı soğutma varsa şayet fiyat uygun.
Son düzenleme: