- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Bütün bileşenler.40k'ya sadece kasamı yoksa bütün bileşenler mi ?
Bütün bileşenler.40k'ya sadece kasamı yoksa bütün bileşenler mi ?
40 k güzel bütçe hepsini rtxe bayılma derim 3080 seni rahat götürür işlemci cok saglam zaten bunun dısında saglam bir ddr5 ile isi tamamlarsınUzun bir süredir bilgisayar almak için çalışıyordum, en sonunda gerekli para elime geçti ama ekran kartı gibi donanımlarda emin değilim. İşlemci olarak Ryzen 7 5800X3D düşünüyorum ama sizinde tavsiyelerinizi almak isterim. Bütçem 40k'dır.
hazır kurulu sistem alsam ne yazar hocam?paran varsa olabildiğince iyi pc al yine en az 15k nın üstünde bişe al sade kasa ama yayın için yüksek uploadlı 100 upload filan internet al monitör 2 tane şart
hey maşaallah sorması ayıp ne iş yaparak bu kadar para biriktirdiniz sadece merak? ve işlemci güzel seçim yanına 3060Tİ ve üstü bir ekran kartı ile üzün süre gidersin . Yayın da açarsın lakin genel de yayın için iki pc alanlar oluyor tek pc yayını hem pcyi hem oyun performansını ister istemez etkiler.Uzun bir süredir bilgisayar almak için çalışıyordum, en sonunda gerekli para elime geçti ama ekran kartı gibi donanımlarda emin değilim. İşlemci olarak Ryzen 7 5800X3D düşünüyorum ama sizinde tavsiyelerinizi almak isterim. Bütçem 40k'dır.
6700 xt kullanıcısıyım memnunum . Fiyat performans ve verim açısından bakılırsa gayet güzel ama yazılım olarak nvidanın paneli daha kullanışlı ve optimize geliyor açıkcası6000 lerde sorun yok diyorlar bu aralar. Tabii, ne kadar doğru bilinmez.
Günlük ücreti 300-500 TL olan işlerde çalıştım, boş olduğum zamanlarda da tasarımla ilgileniyorum. Tabii, sadece böyle o kadar parayı elde etmedim. Eski bilgisayarımı ve oyun konsolumu satarak bu paraya ulaştım üstüne.hey maşaallah sorması ayıp ne iş yaparak bu kadar para biriktirdiniz sadece merak? ve işlemci güzel seçim yanına 3060Tİ ve üstü bir ekran kartı ile üzün süre gidersin . Yayın da açarsın lakin genel de yayın için iki pc alanlar oluyor tek pc yayını hem pcyi hem oyun performansını ister istemez etkiler.
mikrofon olarak behringer c1 veya scarletin setini önerebilirim ses kalitesi iyi ve fiyatları uygun c1 alırsan umc22 ile güzel oluyor fakat çokta gerek yok phantom phower olarakta iş yapar, kasa olarakta önerebileceğim rtx3050ti 15gb ram Ryzen 5 2600x bi sistem yapabilirsin birçok oyunu rahatça oynarsın, monitor olarakBütün bileşenler.