Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı platformlarda yayın açma düşüncesindeyim. Yalnız oynadığım hilenin yayında gözükmemesi için bir yol bulamadım ne yazık ki. Böyle bir şey mümkün mü?
hileyi tasarlayan kişi kendine bu özelliği oluyor sitedekinin ama sende olmaz gidip parayla başka siteden alman lazım ondada yayıncı özelliği olması lazım
bazı hilelerde yayıncı için yapılmış özellikler var hile gizleme konusunda yayında gözükmüyor aynı zamanda obs üzerinden açacaksan yayını obsin üzerinde de bu özellik mevcut youtubedan bakarak kolayca yapabilirsin
Bence hile gizlenmiyor ama çift monitör yapıp 2.monitöre yansıtma vererek bi çözüm bulabilirsin diye düşünüyorum. Ana bilgisayarından hileyi aktif kullanırken 2. monitörde hile gözükmeden direk oyun için normal görüntü alabilirsin. internetten araştır bu şekilde kullanıyorlar diye biliyorum
hilelerin bazılarında stream gizleme var bazılarında yok hileden hileye göre ve oyundan oyuna göre değişir yayında hangi oyunu oynayacağını söyleyebilir misin ?