yaz tatili için paket/firma önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar yaz boyunca köye gidicem oraya internet bağlatmak istiyorum ve şuan sadece süperbox diye birşey buldum fakat çok pahalı normal internet alıncada taahhüt vs var benim gibi olupta internet bağlatanlar yardımcı olursa sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar yaz boyunca köye gidicem oraya internet bağlatmak istiyorum ve şuan sadece süperbox diye birşey buldum fakat çok pahalı normal internet alıncada taahhüt vs var benim gibi olupta internet bağlatanlar yardımcı olursa sevinirim
süperbox gayet güzel bu arada çeverm baya süperbox kullanıyo sıkıntısı yok yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar onları bende belirttim saten yorum kasmak için yorum yapmazsanız sevinirim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Superboxa vereceğin para ile paket tarifeni değiştir sonuçta superbox ta 4.5 kullanıyor paketini yükselt telefonu modem gibi kullanirsin işte 140 tl diye biliyordum superboxı en son arkadaşım aldiğinda balkon aşağı fırlatmıştı
Kötü demiyorum ben ama superbox da da kalite var
24 mpbs hız net alırsın heryerde

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
superbox işini görür. alternatifi yok malesef

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Superbox almanı tavsiye etmem çok pahalı zaten uydu netle aynı mantıkta çalışıyor benim sana önerim telefon tarifeni değiştir interneti telefonundan kullan

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
süperbox her insanın harcı deil malesef taahhütsüz internet araştıracağım daha fazla süperbox yazmazsanız sevinirim gönderimde saten belirttim süperboxu

Üye
5 HİZMET YILI
sürekli geziceksen SuperBox'u götür yanında Ha pahalı mı ? evet pahalı ama karavanda evde heryerde rahatça kullanırsın sıkıntın olmaz. sadece pahalı işte

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sürekli geziceksen SuperBox'u götür yanında Ha pahalı mı ? evet pahalı ama karavanda evde heryerde rahatça kullanırsın sıkıntın olmaz. sadece pahalı işte

aynen az daha ucuz olsa bende TürkTelekom yerine superbox seçerdim

Post automatically merged:

aynen az daha ucuz olsa bende TürkTelekom yerine superbox seçerdim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Aga Unlostta superbox kullanıyo interneti çok iyi super box tavsiye ederim hemde sadece bi kerelik para ödüyosun diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Aga Unlostta superbox kullanıyo interneti çok iyi super box tavsiye ederim hemde sadece bi kerelik para ödüyosun diye biliyorum
dostum tekrardan belirtiyim onu bende biliyorum fakat her ay 120 tl ödemek dediğin unlost gibi para kazanmadıkça bi tarafa koyuyor insanın 3 ay kalsam 360 tl yapar aylık harcanan paraya göre yüksek birr mevla

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
butcen yetmıyorsa telefona ınternet al telefonun ınternetını bılgısayara bagla ama ınternetı cokmu yer orasını bılmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
superbox kullandım bende almalısın gayet güzel hiç sıkıntı yaşamamıştım

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
superbox genelde kota bitince sıkıntı
Post automatically merged:

ama bakarsın tarifelerine uygun olanı alırsın kendınce

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aga usb tarzı bi internet vardı taşımalı adını unuttum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kesinlikle türktelokom ve ttnet önermiyorum süperonline önerebilirim superbox kullanmadığımdan bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...