yaz tatili için paket/firma önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
"Vınn" dan bahsediyosunuz sanırım. onun dışında superbox cidden güzel fakat fiyatı malum. telefonuna fazlaca internet alıp hotspot kullanarak bilgisayara bağlayabilirsin bu da bi seçenek

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Fazla oyun oynarım ve internette az gezinirim diyorsan telefon paketini yükselt geç hiç uğraşma. Ama ben çok fazla youtube, instagram falan takılırım diyorsan yetmez başka alternatif lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar yaz boyunca köye gidicem oraya internet bağlatmak istiyorum ve şuan sadece süperbox diye birşey buldum fakat çok pahalı normal internet alıncada taahhüt vs var benim gibi olupta internet bağlatanlar yardımcı olursa sevinirim
süperbox gayet güzel

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kankam Vodafone'dan çektirebilirsin internetini çok uygun fiyata fiber alt yapı olmasa bile çok iyi hızlarda internet sağlıyorlar.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar yaz boyunca köye gidicem oraya internet bağlatmak istiyorum ve şuan sadece süperbox diye birşey buldum fakat çok pahalı normal internet alıncada taahhüt vs var benim gibi olupta internet bağlatanlar yardımcı olursa sevinirim
köy yerinde en kaliteli internet lazım güncel olarak süperbox en iyisi baskada bilmiyorum ben

Üye
5 HİZMET YILI
belirttim saten yorum kasmak anında Ha pahalı mı ? evet pahalı ama

Üye
5 HİZMET YILI
butcen yetmıyorsa telefona ınternet al telefonun ınternetını bılgısayara kesinlikle türktelokom ve ttnet önermiyorum süperonline önerebilirim superbox kullanmadığımdan bilmiyorum

⭐⭐⭐⭐
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sana önereceğim şu; telefonun tarifesini değiştir mesela ben yeni bir vodofone hat aldım kolay paket tarifleri var ve gayet uygun benim kullandığım paket şu ve fiyatıda gayet uygun 30 TL.
"25 GB, 750 DK, 250 SMS" 30 gün için geçerlidir.
Post automatically merged:

Aga usb tarzı bi internet vardı taşımalı adını unuttum
Vınnnnnn :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...