Arkadaşlar 2-3 hafta önce gözlüğümde yeni dereceye geçtim, fakat 2-3 gündür televizyondaki yazıları bazen gölgeli görüyorum ekranda sorun yok. Bilgisayar ve telefona çok bakıyorum. Sizce derecem mi çıktı yoksa başka bir şey mi var?
Tekrar doktora görün ve göz görme testi iste muhtemelen göz için olan mercek testinde +-0.50 arası numara farkı yazdıysa ve gözlerin uzak ve yakın numaraların yüksek ise 0.50 numara cam farkı bile gözün için fark eder
Tekrar doktora görün ve göz görme testi iste muhtemelen göz için olan mercek testinde +-0.50 arası numara farkı yazdıysa ve gözlerin uzak ve yakın numaraların yüksek ise 0.50 numara cam farkı bile gözün için fark eder
Hayır dostum hani doktor sana bir duvarda harf yada numara okutuyor burada aslında senin göz numaranı ölçüyor her farklı taktığı mercek numarası 0.25 değişiyor burada netliği daha hafif olan bir mercek seçimi yapmış olabilirsin diyorum
Doktor sana net görüyorsun diye sorduğunda en net merceği seçtiğine eminsen gözlerini tekrar kontrol ettir
Hiçbir şekilde beklemeden doktora gitmeni öneririm aynı durumu arkadaşım bana yazıların arkasında gölgelendirme var dediğinde fark etmiştik. İki gözünün de derecesi artmış.