4 Eyl 2021 #1 ahumal06 A Üye Katılım 19 Şub 2021 Mesajlar 14 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 72 5 HİZMET YILI merhaba ben C++ öğrenmeye çalışıyorum kücük hile yazmak için ama youtube vs araştırdığımda başka kanalların kullandığı kodlar farklı olduğunu ve hiç kimsenin bişey göstermediğini gördüm lütfen beni aydınlatır mısınız
merhaba ben C++ öğrenmeye çalışıyorum kücük hile yazmak için ama youtube vs araştırdığımda başka kanalların kullandığı kodlar farklı olduğunu ve hiç kimsenin bişey göstermediğini gördüm lütfen beni aydınlatır mısınız
4 Eyl 2021 #2 anarsitgenc A Onaylı Üye Katılım 1 Kas 2017 Mesajlar 102 Tepki puanı 9 Ödüller 9 Yaş 29 8 HİZMET YILI biraz paraya kıyıp kurs veya kitap alabilirsin içlerinde yeterince bilgi barındırıyolar
4 Eyl 2021 Konuyu başlatan #3 ahumal06 A Üye Katılım 19 Şub 2021 Mesajlar 14 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 72 5 HİZMET YILI anarsitgenc' Alıntı: biraz paraya kıyıp kurs veya kitap alabilirsin içlerinde yeterince bilgi barındırıyolar Genişletmek için tıklayın ... onu yapıyorum ama hileye dair bişey göremedim
anarsitgenc' Alıntı: biraz paraya kıyıp kurs veya kitap alabilirsin içlerinde yeterince bilgi barındırıyolar Genişletmek için tıklayın ... onu yapıyorum ama hileye dair bişey göremedim