Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bana göre yazılımdan kazanılacak en iyi para kendi işini kurup kendi yazılımlarını üreterek kazanılabilir. Yaratıcı bir site fikri bulup internet sitesinden ciddi paralar kazanabilirsin veya daha önce yapılmamış gerçekten işe yaracak bir Windows uygulaması da olabilir. Dediğin gibi imkanlar arttığı için insanlar artık büyük işler yapabiliyor ancak ayak uydurabilirsen kazanabilirsin
Ben yazılım mühendisliği okuyorum aynı zamanda ufak bi platform oyunu yazıyorum yani sende kodlama biliyosan birazda yapılan işerli örenek alarak bişilrr yapabilrisin istersen yardımcı olabilirim
Html index falan kodlarken chatgpt isteğe göre seri bir şekilde yazabiliyor bunu kullanarak özel index yaptırmak isteyen insanlara yapıp satmak gibi kullanılabilir, Bu konuda en önemli olan şey yaratıcılıktır eğer iyice araştırıp chatgpt ye yaptırıp satabilecek herhangi bir şey bulabilirseniz "Belge dil çevirisi yapmak gibi" para kazanabilirsiniz.
Hocam para kazanma yoluyla ilerlersen bence çok kazanamazsın. Daha çok bilgi yüklemesi yapman gerekiyor kendine. Matrix gibi çok iyi bir bilgi seviyesine ulaştıktan sonra güzel paralar kazanmak hakkındır.
unityden C# ile mobil oyun veya oyun yapabilirsin, LUA öğrenip hile yazabilirsin, LUAU öğrenip robloxta oyun yapabilirsin ve daha fazlasını hayal gücüne bırakıyorum
yani eğer ki buraya oyun hileleri ve benzeri üzerinden gidilmesinin mantıklı olduğu söylenirse yolu çevireceğim yok site geliştirme gibi şeyler üzerine söylenirse oradan ilerleyeceğim ama artık alıştığım yoldan da ayrılasım yok ancak işe yaramasını da istiyorum
C öğrenmeye başladım ancak dökümentasyon olarak pdf değilde sitelerde var mı kaynak önerisi video izlemek sarmıyor kendim öğrenerek ilerlemek istiyorum