Yazılım ile nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Legal yoldan Startuplarda freelancer olarak çalışmanı öneririm. Sağlıklı bi hayat için :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Neden tek başına bişeyler yapmaya çalışıyorsun. Git bi ekibe gir sende hem kendini geliştirirsin ileri bi zamanda yine kendin bişeyler yaparsın

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
üniversiteye gitmesen bile diploman olmasa bile güzel iş olanakları var iyi de para kazanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hocam bana göre yazılımdan kazanılacak en iyi para kendi işini kurup kendi yazılımlarını üreterek kazanılabilir. Yaratıcı bir site fikri bulup internet sitesinden ciddi paralar kazanabilirsin veya daha önce yapılmamış gerçekten işe yaracak bir Windows uygulaması da olabilir. Dediğin gibi imkanlar arttığı için insanlar artık büyük işler yapabiliyor ancak ayak uydurabilirsen kazanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben yazılım mühendisliği okuyorum aynı zamanda ufak bi platform oyunu yazıyorum yani sende kodlama biliyosan birazda yapılan işerli örenek alarak bişilrr yapabilrisin istersen yardımcı olabilirim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
freelance sitelerinde amatör çapta insanlara yazılım programlarında ücret karşılığında yardımcı olabilirsin, ödev vb yapabilirsin gibi...

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Html index falan kodlarken chatgpt isteğe göre seri bir şekilde yazabiliyor bunu kullanarak özel index yaptırmak isteyen insanlara yapıp satmak gibi kullanılabilir, Bu konuda en önemli olan şey yaratıcılıktır eğer iyice araştırıp chatgpt ye yaptırıp satabilecek herhangi bir şey bulabilirseniz "Belge dil çevirisi yapmak gibi" para kazanabilirsiniz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ders verebilirsin veya bir yazılım yazıp onu millete satabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Site yapa bilirsin yapıp sata bilirsin böyle bence tutar veya Uygulama yapa bilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam para kazanma yoluyla ilerlersen bence çok kazanamazsın. Daha çok bilgi yüklemesi yapman gerekiyor kendine. Matrix gibi çok iyi bir bilgi seviyesine ulaştıktan sonra güzel paralar kazanmak hakkındır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
unityden C# ile mobil oyun veya oyun yapabilirsin, LUA öğrenip hile yazabilirsin, LUAU öğrenip robloxta oyun yapabilirsin ve daha fazlasını hayal gücüne bırakıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
yurtdışına çalışırsan dolar bazında yüksek kazanırsın

Üye
3 HİZMET YILI
yasa dısı yaparsan sağlam para kaldırablirsin bide seningibi 3 4 kişi uğraşan bi grup kurarsan sağlam para kaldırırsın

kanka aşırıı uğraştırır ama kazanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bedava peynir fare kapanında bedava yem orman tuzağında olur.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yani eğer ki buraya oyun hileleri ve benzeri üzerinden gidilmesinin mantıklı olduğu söylenirse yolu çevireceğim yok site geliştirme gibi şeyler üzerine söylenirse oradan ilerleyeceğim ama artık alıştığım yoldan da ayrılasım yok ancak işe yaramasını da istiyorum

C öğrenmeye başladım ancak dökümentasyon olarak pdf değilde sitelerde var mı kaynak önerisi video izlemek sarmıyor kendim öğrenerek ilerlemek istiyorum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Knk hilesiz bir kumar sitesi uygulamasıyaparsın ban yemeyen müq olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyun yaz goggle ads add et trafikin iyileşsin iyi para eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...