Yazılım öğrenmek için ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar yazılımcı olmak için ne yapmalıyım? Nasıl başlamam gerekiyor, hangi yazılım dillerini öğrenmem gerek?

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Udemy kursu alabilirsin fiyatları da uçuk değil gelişebileceğini düşünüyorum bu kurs ile.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
udemy ye bak dostum mobil üzerine yoğunlaşıcaksan kotlin java öğren ama önce ne yapacagına karar ver pc oyunu mu mobil uygulama mı gibi

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Youtubeden veya udemyden ögrenebilirsin.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Udemy kursları oldukça faydalı dersenki para vermim ufaktan başlıyayım youtube oldukça dolu bu konuda ufak bi araştırmada güzel bir kaynak bulabilirsin

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bunun Hakkında Kurs Gibi Bir Şey Alman Lazım Yada Öğretici Videolar Paketler Felanda Var Onlardan Birini Bulup Çalışman Lazım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Yüz yüze eğitimlere katılarak daha iyi bilgi alabilirsin bana kalırsa uzaktan eğitimle öğrenim alma yüz yüze olur ise daha iyi öğrenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
once basit seylerden basla sonra kurs al veya gıt ucretsız deneme kurslarından bı kendını test et

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
1- Yabancı dil veya diller bilmen sana büyük fayda sağlayacaktır.
2- Windows için program mı yoksa mobil platformlar için uygulamalar yapmak mı istiyorsun buna karar ver.
3-Yazılımcı olmak bitmek bilmeyen bir öğrenci eğitimi gibidir. Her zaman gelişmeye açık olmalısın.
4-Kurslar ile başlangıç yapmak istiyorsan burdada bir seçim yapman gerek, uzaktan yani online dersleremi girmek istiyorsun birebir kursa mı gitmek istiyorsun buna karar ve ve araştırmanı ona göre yap. Bulunduğun şehirdeki yazılım kursu veren firmaları araştır. Online eğitim almak istiyorsan Piyasada kabul görmüş Özgeçmişinede ekleyince sana fayda sağlayacak isim yapmış , bilge adam gibi kurumsal firmalardan eğitim alabilirsin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bununla alakalı kurslar var kurs alabilirsin . Yada bu işleri bilen birisinden yardım alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yazılım ile bircok kitap var kurslar ve youtube de video ceken insanlar var biraz araştırıp yazılım dersi alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence en cok kullanılan dıllerı secemelısın ing tr falan gıbı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...