Yazılımcılığa adım atmak istiyorum bu konuda deneyimli olanlar yardım edebilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba yazılımcılığa adım atmak istiyorum bu konuda deneyimli olanlar nasıl iş bulurum hangi dilleri öğrenmem lazım öğretici videoları nasıl bulurum maaş durumu nasıl gibi bilgileri öğrenmek istiyorum

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
kücümsemek gibi olmasin ancak "yazilim nasil ogrenirim" araması yapıp sorularının tamamına bir sürü kaynaktan bir sürü cevap bulmak yerine baskalarinin seni yonlendirmesini bekliyor isen sektor sana uygun olmayabilir. oncelikle sektordeki branslari ogrenip o bransi yapmak icin gerekli olan dilleri ogrenmen lazim, udemy ve youtube hintli ingilizcesi kaynaklara bakabilirsin. maasi da deneyime gore ve bransina gore degisir. deneyimli birisi degilim, front-end ogrenme asamasinda olan birisiyim ben de.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka YouTubedan yada udemyden kendine uygun kaynakları seç, Uygun yazılım dilini bul kendine göre onda ilerle. sürekli kendini geliştirmeye çalış, aklına fikir gelmezse daha önce yapılmış şeyleri modernleştir

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Maaş konusu bulduğun işin büyüklüğüne bağlı bir şey yurtdışında çok maaş veriyorlar bu işe 20k civarı öğrenmek içinde Hagi yazılımı öğrenmek istiyorsun onu aklında önce bir yer edin sonra YouTube gibi platformlara bak biraz araştırırsan eğitim setleri de var ama ücretli oluyorlar

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aklında hayalini kurduğun bir projen olmalı ardından o projeyi hangi dil ile yapabileceğini öğrenip o projeyi geliştirmeyi denemelisin.
ama ben A-B-C diyemeden nasıl yazarım diye düşünme yapmak istediğin şeyi arat stackoverflow gibi sitelerde benzer kod parçaları çıkacak sürekli al dene ve ortaya bir iş çıkart.

Yapmaya çalıştıkça yapmayı öğreneceksin. Yürümeyi bilmeyen bir bebeğin denemeleri gibi :)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
sosyal medyalarda çok işey yarayabilecek elemanlar var onların videolarını izle geçenlerde adam 0 dan yazılım öğretti işini görür ama şimdilik diyanar danda kitaplarını alabilirsin işey yarar tabi öğrenmek istersen
,

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
ayzılımcılık aklını kullanman gereken ve cözüm hafızan genişolması lazım

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
youtubede veya forum konularında bunun hakkında cok bilgi edinebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
youtube veya udemy kullanabilirsin yazılım öğrenirken aklında şunu yapmak istiyorum deyip o aklındaki şeyi yapmaya çalışırsan daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu kanaldan öğrenebilirsin python dilinden başlamanı öneririm hem kolay hem zevkli

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
konu hakkında pek bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla kendine bir dil seçmeni öneririm örnek java python yada C+ benzeri dillerden bahsediyorum ondan sonra tarayıcı üzerinden araştırarak rahatça öğrenebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Dilleri öğrenmen gerek C++ gibi kurslara katılarak öğrene bilirsin youtubede var hocalar anlatiyor Maaşıda çalistigin şirkete bağlı aslında bazıları yüksek aliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...