Arkadaşlar merhaba yeni oyuncu bilgisayarı aldım sizce klavyesini kullanmalı mıyım yoksa oyuncu klavyesi almama gerek var mı bazı arkadaşlar almalısın oyunlarda tuşlara sert basabildiğin için bozulabilir demişti
Aldığım oyuncu laptopu hocam. Markası hp victusMarkası ne klavye'nin
evetsanırıım laptop aldın onun klavyesinden bahsediyorsun doğrumu
Bir problem olmaz kullan gitsin zaten yeni almışsın garantisi varAldığım oyuncu laptopu hocam. Markası hp victus
Post automatically merged:
evet
Mekanik klavye çok seviyorum bu arada ne kadara ne zamana aldınKlavye bana göre aman aman alınması gerekilen bir şey değil. Paran varsa al tabi mekanik klavye, kullanması zevkli ama ilk mouse pad ve mouse sonra kulaklığa önem vermelisin. Ben logitech K120 klavyesini kullanıyorum yıllardır herhangi kötülüğünü hissetmedim. Bence verilen klavyeyi kullan
Klavye garanti kapsamı içersine giriyor mu?Bir problem olmaz kullan gitsin zaten yeni almışsın garantisi var
Yani laptop'un bir parçası olduğu için evetMekanik klavye çok seviyorum bu arada ne kadara ne zamana aldın
Post automatically merged:
Klavye garanti kapsamı içersine giriyor mu?
alması daha iyi olur bozulması yanısıra eli ekrana çok yakın olur ani bir sinirlenmede elini savururken ekrana çarpabilir ve biraz pahalıya maal olur o yüzden oyuncu kalveyesi alması daha iyi olucaktır.Klavye bana göre aman aman alınması gerekilen bir şey değil. Paran varsa al tabi mekanik klavye, kullanması zevkli ama ilk mouse pad ve mouse sonra kulaklığa önem vermelisin. Ben logitech K120 klavyesini kullanıyorum yıllardır herhangi kötülüğünü hissetmedim. Bence verilen klavyeyi kullan
laptop'un kendi klavyesimi yoksa farlı bir klavyemibazı kombinasyonlar çalışmıyor bende veya atıyorum klavyede aynı anda 5 tuşa basamıyosun