Yeni alınan kasada da Valorant HWID banlı oluyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
malesef donanım ban yemissin anakrt değiştirmen gerekiyor yada bekleyebilrs ticket atarak bilgi alabilirsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla sadece anakart banı yemişim galiba IP ban yememişim. Ama yeni hesap açıyorum 10 dk sonra o hesapta kalıcı olarak uzaklaştırıyor. Bunun sebebi anakart banı mı? Ve bu arada kasa aldım derken içinde Full set olan bir kasa boş kasadan bahsetmiyorum. Bazı arkadaşlar benim hile yaptığımı sanmış ama ben yapmadım ben de kardeşimin yanlışına gittim. İsteyen inananır isteyen inanmaz. Herkesin kendi tercihi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
no more pain
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
donanımları değiştirmezsen ban yemeye devam edersin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Demek ki daha önce biri kullanmış ve 3. parti yazılım açmış sana öyle vermişler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim valoranda ban yedi hem de hile yapmadan ıp ban atmışlar durumu açıklayamadık 3 parti bir yazılım vardı sanırım pcde

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, benim bir küçük kardeşim var. İkimizde Valorant oynuyoruz. Ben işe gittiğim için gece sadece oyuna girebiliyordum. Gündüzleri ise PC kardeşimde, kardeşim de bilgisayarda Valorant hilesi denemiş ama tam olarak da yapamamış. Ama oyuna girdiğimde kalıcı uzaklaştırma diyordu.

Bende yan hesabım olan bir hesaba giriş yaptım, tekrardan 10 15 dakika sonra o hesapta banlandı. Ama PC'de hiçbir şekilde program yoktu. Sonra temiz bir format attım ve tekrardan oyunu kurup yeni bir hesap açtım. Ama o hesapta 10 15 dakika sonra kalıcı uzaklaştırma aldı. Ben de biraz araştırdım ve anakart banı olabilir diyordu.

Ben de yeni bir kasa aldım ama bu kasayı şu an bu ekrana ve diğer aletlere takmakta biraz tereddüteyim. Yeni aldığım kasayı bu ekranda, klavye, fare ve kulaklıkta kullanmam doğru mu? Yoksa yeni aldığım bilgisayar kasası ban yer mi? Teşekkürler.
Volorant hileye karşı baya temkinli ancak kullanlşar çok çaktırmadan kullanmaya devamm:D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
anakart ı değiştirmen lazım ama ilk defa yiyişin ise 3 ay sonra acıyolar diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1909 bu toollar için en iyi sürüm sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hwid sadece anakart banı kasa değil hesapta değil anakart banı bilgisayarında kalıntıları kalırsa eğer giriş yaptığın her hesaba ban atarlar

şansın varsa elveda dersin
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba, benim bir küçük kardeşim var. İkimizde Valorant oynuyoruz. Ben işe gittiğim için gece sadece oyuna girebiliyordum. Gündüzleri ise PC kardeşimde, kardeşim de bilgisayarda Valorant hilesi denemiş ama tam olarak da yapamamış. Ama oyuna girdiğimde kalıcı uzaklaştırma diyordu.

Bende yan hesabım olan bir hesaba giriş yaptım, tekrardan 10 15 dakika sonra o hesapta banlandı. Ama PC'de hiçbir şekilde program yoktu. Sonra temiz bir format attım ve tekrardan oyunu kurup yeni bir hesap açtım. Ama o hesapta 10 15 dakika sonra kalıcı uzaklaştırma aldı. Ben de biraz araştırdım ve anakart banı olabilir diyordu.

Ben de yeni bir kasa aldım ama bu kasayı şu an bu ekrana ve diğer aletlere takmakta biraz tereddüteyim. Yeni aldığım kasayı bu ekranda, klavye, fare ve kulaklıkta kullanmam doğru mu? Yoksa yeni aldığım bilgisayar kasası ban yer mi? Teşekkürler.
çok kötü olmuş ya bide sırf valo oynamak için kasa vesaire almışsın umarım düzelir ve belki IP ban vesaire de olabilir öyle biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Eğer ıp ban atmışlar ise ağ üzerindeki her cihaz elbette hwid yiyecektir ancak ip banı bir spoofer ile kaldırıp serialleri değiştirirsen problem kalmaz

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hwid : anakart bani ama gecici ban cigerim :D kasa niye degistiriyon

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çözülür çözülmeyecek şey değil aç yeni hesap .d

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

HWID banı olan bir bilgisayarda açtığınız tüm hesaplar ban yer diye biliyorum, kolay gelsin.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Kasa banı diye birşey yok dostum :D anakart banı var spoofer kullansaydın sorunun daha hızlı çözülebilirde yazık etmeseydin keşke parana .

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
windows 1909 yükle bide biosa girip bi kac ayarla düzeltebiliyosun 1 sene önce bu forumda buldugum bi konuyla kaldırmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yeni hesap açar oynarsan bişey olmaz

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
hwid var temiz markasına kasa modeline göre aratıcaksın bios update format full herşeyi değişeceksin anca öyle kalkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...