Yeni alınan kasada da Valorant HWID banlı oluyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TruckersMP Old Admın
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Yeni bir bilgisiyar alcaksan ban olmaz imkansız bu ama hile açarsan hile açtık dan sonra da ban yersen ozman hwid ban da yersin ama ne yaptığına balı hilede

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kardeşinin şuanki durumunu çok merak ediyorum ve yeni kasa aldıysan tekrar bandan sorumlu olcağını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kasadan kastını anlayamadım fakat sağlam bi spoofer alaydın daha iyidi

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhaba, benim bir küçük kardeşim var. İkimizde Valorant oynuyoruz. Ben işe gittiğim için gece sadece oyuna girebiliyordum. Gündüzleri ise PC kardeşimde, kardeşim de bilgisayarda Valorant hilesi denemiş ama tam olarak da yapamamış. Ama oyuna girdiğimde kalıcı uzaklaştırma diyordu.

Bende yan hesabım olan bir hesaba giriş yaptım, tekrardan 10 15 dakika sonra o hesapta banlandı. Ama PC'de hiçbir şekilde program yoktu. Sonra temiz bir format attım ve tekrardan oyunu kurup yeni bir hesap açtım. Ama o hesapta 10 15 dakika sonra kalıcı uzaklaştırma aldı. Ben de biraz araştırdım ve anakart banı olabilir diyordu.

Ben de yeni bir kasa aldım ama bu kasayı şu an bu ekrana ve diğer aletlere takmakta biraz tereddüteyim. Yeni aldığım kasayı bu ekranda, klavye, fare ve kulaklıkta kullanmam doğru mu? Yoksa yeni aldığım bilgisayar kasası ban yer mi? Teşekkürler.
valoran banı anakartta attığı için mouse klavyeyelen bir sıkıntın olmaz ama PC değiştirmek yerine spofferde kullanıp banını kaldırabilirdin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
banlıysan ticket açıp bişeylere yazarak gönderebilirsin.Ben öyle yaptım ama çok uzun sürüyor kalkması benimki 1 yıl sonra kalktı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, benim bir küçük kardeşim var. İkimizde Valorant oynuyoruz. Ben işe gittiğim için gece sadece oyuna girebiliyordum. Gündüzleri ise PC kardeşimde, kardeşim de bilgisayarda Valorant hilesi denemiş ama tam olarak da yapamamış. Ama oyuna girdiğimde kalıcı uzaklaştırma diyordu.

Bende yan hesabım olan bir hesaba giriş yaptım, tekrardan 10 15 dakika sonra o hesapta banlandı. Ama PC'de hiçbir şekilde program yoktu. Sonra temiz bir format attım ve tekrardan oyunu kurup yeni bir hesap açtım. Ama o hesapta 10 15 dakika sonra kalıcı uzaklaştırma aldı. Ben de biraz araştırdım ve anakart banı olabilir diyordu.

Ben de yeni bir kasa aldım ama bu kasayı şu an bu ekrana ve diğer aletlere takmakta biraz tereddüteyim. Yeni aldığım kasayı bu ekranda, klavye, fare ve kulaklıkta kullanmam doğru mu? Yoksa yeni aldığım bilgisayar kasası ban yer mi? Teşekkürler.
aga şimdi o direkt anakarta ban attıgı için kasayı degiştirdigin zaman o ban eski kasanda kalır ama yeni aldıgın kasada ban olmaz sana tavsiyem yeni aldıgın kasayla ban yedigin hesaba giriş yapmaya kalkışma aksi taktirde o kasanda ban yiyebilir

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
sadece modeme reset at yeter yeni kasa ise

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kasanı içindeki eşyalar sıkıntı cıkara bilir

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
İnşallah kasayı valorant banı kaldırtmak için almamışsındır. Hwid ban açma yöntemleri var. Muhtemelen hileden dolayı flag yemişsin ve reportlarda banlanıyordun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Eger sıfırsa olmaz ikinci el almışsan ve önceki sahibi hile kullandıysa yüksek ihtimal

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tıcket at knk çünkü bu ban açılmaz diye biliyorum

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sıkıntı olucağını sanmıyorum o tip şeylerden genelde anakart a atılıyor spoofer

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam kasaya vericeğin paranin spoffera verseydin ki ne kadar olabilir bi spoffer olsun olsun en pahalli 300 350 lira yani onu alsaydin ya 😂

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kasa alacağına windows sürümünü değiştirip bios sürümünü düşürüp yada yükseltseydin banın kalkardı zaten yapıcak birşey yok almışsın artık sıkıntısız oynayabilirsin ban yemezsin korkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...