Yeni alınan kasada da Valorant HWID banlı oluyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kardeşim valorant banını kaldırmak için yeni kasa almana gerek yoktu çok cüzi bir miktar verip halledebilirsin anakart numaranı değiştiriyorlar ve iş çözülüyor

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
benim bildigim kadarıyla valonun ban cozumu yok ya caktırmadan kullancan hileyi
hocam bu dedin ne mantıksız bişey farkında mısın her hilenin ban riski vardır ama uzun ama kısa farketmez ban yersin
ve eger ilk kez hile kulandıysan 3 ay sonra kalkıyor yeni hesapla devam edersin 2 kinci kez hile açıp yersen kalıcı oluyor
onuda nasıl ban yedine göre kaldıra bilirsin delay ban ise spoofer hwid ise yani 152 onu bios updet ederek kaldırsın

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
anakart hariç herşeyi 2. el alabilirsin anakartıda alıcam diyorsan güvendiğin biri olmalı

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba, benim bir küçük kardeşim var. İkimizde Valorant oynuyoruz. Ben işe gittiğim için gece sadece oyuna girebiliyordum. Gündüzleri ise PC kardeşimde, kardeşim de bilgisayarda Valorant hilesi denemiş ama tam olarak da yapamamış. Ama oyuna girdiğimde kalıcı uzaklaştırma diyordu.

Bende yan hesabım olan bir hesaba giriş yaptım, tekrardan 10 15 dakika sonra o hesapta banlandı. Ama PC'de hiçbir şekilde program yoktu. Sonra temiz bir format attım ve tekrardan oyunu kurup yeni bir hesap açtım. Ama o hesapta 10 15 dakika sonra kalıcı uzaklaştırma aldı. Ben de biraz araştırdım ve anakart banı olabilir diyordu.

Ben de yeni bir kasa aldım ama bu kasayı şu an bu ekrana ve diğer aletlere takmakta biraz tereddüteyim. Yeni aldığım kasayı bu ekranda, klavye, fare ve kulaklıkta kullanmam doğru mu? Yoksa yeni aldığım bilgisayar kasası ban yer mi? Teşekkürler.
sadece anakartın ban yiyor spoofer yeterli olur mouse ve klavye etkilemez

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yeni bilgisayar almışsan bi problem olmaz kardeşim monitör olsun kulaklık olsun rahatça kullan banlar ipi ye atılıyo o da bilgisayarın kasasında ki işlemcide sanırım o yüzden bi problem olmaz

Üye
3 HİZMET YILI
HWID banlı olmaz ama hesap değişmen gerekir kanka hwıd pc ye baglı bir şey pc id si gibi düşün

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk bios update yapıp format atman gerekiyor sırasıyla o zmn hwid ban kalkıyor pcden

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
evet oluyor dostum spoofer bıos update at.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhaba, benim bir küçük kardeşim var. İkimizde Valorant oynuyoruz. Ben işe gittiğim için gece sadece oyuna girebiliyordum. Gündüzleri ise PC kardeşimde, kardeşim de bilgisayarda Valorant hilesi denemiş ama tam olarak da yapamamış. Ama oyuna girdiğimde kalıcı uzaklaştırma diyordu.

Bende yan hesabım olan bir hesaba giriş yaptım, tekrardan 10 15 dakika sonra o hesapta banlandı. Ama PC'de hiçbir şekilde program yoktu. Sonra temiz bir format attım ve tekrardan oyunu kurup yeni bir hesap açtım. Ama o hesapta 10 15 dakika sonra kalıcı uzaklaştırma aldı. Ben de biraz araştırdım ve anakart banı olabilir diyordu.

Ben de yeni bir kasa aldım ama bu kasayı şu an bu ekrana ve diğer aletlere takmakta biraz tereddüteyim. Yeni aldığım kasayı bu ekranda, klavye, fare ve kulaklıkta kullanmam doğru mu? Yoksa yeni aldığım bilgisayar kasası ban yer mi? Teşekkürler.

Yeni kasa aldım derken sadece kasa mi aldiniz yoksa komple yeni bir sistem mi? Valorant anakart idsi, seri numarası, ürün numarası, hdd-ssd numaraları, mac adresleri gibi bir çok şeyi banladigi için kasayı degistirmeniz bir işe yaramaz.Ama komple yeni pc aldiysaniz aynı ekipmanları kullansanız banlanmazsınız. ayrica diğer kasanızdaki cihaz yasagi da 3-4 ay sonra kalkacak bilginiz olsun.

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bir şansın var knk internet cafedeysen bir şansın var

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka format işe yarıyo diye biliyorum bi dene istersen bi de hwıd kaldırıcı var paralı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yeni kasa almana gerek yoktu ufak bir araştırma yapsan nasıl kaldırılcağını bulabilirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...