Yeni alınan kasada da Valorant HWID banlı oluyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
spoofer ile hwid banınızı kaldırabilirsiniz hocam

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba, benim bir küçük kardeşim var. İkimizde Valorant oynuyoruz. Ben işe gittiğim için gece sadece oyuna girebiliyordum. Gündüzleri ise PC kardeşimde, kardeşim de bilgisayarda Valorant hilesi denemiş ama tam olarak da yapamamış. Ama oyuna girdiğimde kalıcı uzaklaştırma diyordu.

Bende yan hesabım olan bir hesaba giriş yaptım, tekrardan 10 15 dakika sonra o hesapta banlandı. Ama PC'de hiçbir şekilde program yoktu. Sonra temiz bir format attım ve tekrardan oyunu kurup yeni bir hesap açtım. Ama o hesapta 10 15 dakika sonra kalıcı uzaklaştırma aldı. Ben de biraz araştırdım ve anakart banı olabilir diyordu.

Ben de yeni bir kasa aldım ama bu kasayı şu an bu ekrana ve diğer aletlere takmakta biraz tereddüteyim. Yeni aldığım kasayı bu ekranda, klavye, fare ve kulaklıkta kullanmam doğru mu? Yoksa yeni aldığım bilgisayar kasası ban yer mi? Teşekkürler.
kanka benim bildiğim üzere yeni anakart aldığında hwid kalkıyor yani kasayı komple değiştirirsen kalkar bence

Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba, benim bir küçük kardeşim var. İkimizde Valorant oynuyoruz. Ben işe gittiğim için gece sadece oyuna girebiliyordum. Gündüzleri ise PC kardeşimde, kardeşim de bilgisayarda Valorant hilesi denemiş ama tam olarak da yapamamış. Ama oyuna girdiğimde kalıcı uzaklaştırma diyordu.

Bende yan hesabım olan bir hesaba giriş yaptım, tekrardan 10 15 dakika sonra o hesapta banlandı. Ama PC'de hiçbir şekilde program yoktu. Sonra temiz bir format attım ve tekrardan oyunu kurup yeni bir hesap açtım. Ama o hesapta 10 15 dakika sonra kalıcı uzaklaştırma aldı. Ben de biraz araştırdım ve anakart banı olabilir diyordu.

Ben de yeni bir kasa aldım ama bu kasayı şu an bu ekrana ve diğer aletlere takmakta biraz tereddüteyim. Yeni aldığım kasayı bu ekranda, klavye, fare ve kulaklıkta kullanmam doğru mu? Yoksa yeni aldığım bilgisayar kasası ban yer mi? Teşekkürler.
hayır olmaz hwid ban

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Banlandıysan gitti gecmis olsun geri donus zor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eski kasadan hiç bir parça takmazsan modem ıp'nide müşteri hizmetlerini arayıp sıfırlatırsan bir problem olmaz

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam yeni kasada ban söz konusu değildir ban yediğiniz hesaba girmeyin yeter. eski bilgisayar da ise spoofer kullanarak banı açabilirsiniz.

Üye
3 HİZMET YILI

perma ban hem anakart hemde ip ban yemişsindir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk valorantta ban çözümü zor çaktırmadan oyna ban yersen bilgisyara reset at

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hayır yeni pc alırsan hwid banlı olmazsın

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar aradan aylar geçmiş banı zaten kendiliğinden kalkmıştır.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Maalesef çok fazla bir bilgim yok ve dolandırılmak istemedim.

İp ban derken internetim banlandı mı peki
Reis forumda sana yardımcı olurduk bedavaya bile kaldırabilirdin boşuna kendine dert edinmissin evet ip ban internet bani ama modeme reset atarak kurtulabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer yeni alınan kasada hile kullanımı tespit edilirse, Valorant hesabı HWID banlanabilir. Ancak, eğer yeni bir kasada oyunu oynuyorsanız ve hile kullanmıyorsanız, HWID ban gibi bir sorun yaşama olasılığınız çok düşüktür.

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Anakart banı yemissin anakart alabilirsin yada 3 ay beklersen kalkma ihtimali var

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Dostum pek bir bilgim yok umarım yardımı dokunmuştur arkadaşların

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bantlandıysan sıkıntı kanka birdahakine spoofer kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...