Üye
Şu zamanlarda dolar yüksek beklemeni öneririm...
Kanka itopya ya gir arama yerine hazır sistemler yaz orda bütçene uygun şeyler bulursun kafana takılanı sor seve seve açıklarımkanka bilsem pek anlasam bakıcam
link varsa yollayın işte bakyim bütçem 5000 lira civarı demiştim
Kardeşim w10 tabikide Yeni bilgisayar topluyorum demişsin ama bütce ve parcalar hakkında bilgi istemiyor musun ?Sistem İşletim Sistemi Olarak WİN 10 yoksa WİN 8 Mi Kullanmalıyım
Eğer bütcen 5000- 6000 Tl dolaylarında ise bu arkadaşın önerisine uyucaksın. Yok daha fazla ise yaz yardımcı olalımRyzen 5 3600 asus b450f anakart asus gtx1660ti ekran kartı corsair 16 gb ram benim sistem bu özetle
ultra seviye demedim zaten ben sadece bütçemi söyledim yardımcı olun dedim çok bilgim var vs falan bişey demedimDüşük bütçe için önerim i3 9100f , asus 2 ram slotlu anakart , 16 gb ddr4 ram (8+8) , 2 tb disk , 500w power , gtx 1050 ti , power boost kasa 500w power , 23 ekran full hd monitör yeterli olacakdır fazla uçmaya gerek yok..ultra seviye için zaten 30.000 i gözden çıkarman gerek...
Güzel kardeşim Özetleultra seviye demedim zaten ben sadece bütçemi söyledim yardımcı olun dedim çok bilgim var vs falan bişey demedim
İntel istemiyorum dediDüşük bütçe için önerim i3 9100f , asus 2 ram slotlu anakart , 16 gb ddr4 ram (8+8) , 2 tb disk , 500w power , gtx 1050 ti , power boost kasa 500w power , 23 ekran full hd monitör yeterli olacakdır fazla uçmaya gerek yok..ultra seviye için zaten 30.000 i gözden çıkarman gerek...