Çözüldü Yeni Ekran kartı, Monitör Uyumsuzluğu (YARDIM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar az önce internetten OEM bir kasa siparişi verdim. Yeni kasada ki ekran kartında hdmi girişi mevcut fakat benim monitörüm vga girişli. Bunun için çevirici aparat baktım "hdmi to vga" aparatını bulamadım sadece "vga to hdmi" çeviricisi var. Bunların uyumunu nasıl sağlayabilirim bildiğiniz çevirici varsa paylaşırsanız çok sevinirim.​

Çözüm
İhtiyacın olan şey aşağıda ki görselde mevcuttur. Online sipariş vermek istersen de
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yapabilirsin. İyi forumlar

çeviri.JPG
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İhtiyacın olan şey aşağıda ki görselde mevcuttur. Online sipariş vermek istersen de

çeviri.JPG

Çözüm
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 25776

Cevap için teşekkür ederim bilgisayarı vatan dan sipariş ettim çeviriciyide ordan almak istiyorum birlikte gelmesi için
de aynı mıdır ? fotoğrafta ucu farklı gibi geldi sanki küçük gibi ama yardımcı olursan çok sevinirim.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Cevap için teşekkür ederim bilgisayarı vatan dan sipariş ettim çeviriciyide ordan almak istiyorum birlikte gelmesi için
de aynı mıdır ? fotoğrafta ucu farklı gibi geldi sanki küçük gibi ama yardımcı olursan çok sevinirim.

Şehrinde bulunan herhangi bir bilgisayar üzerine donanım aletler satan yerlerden alman senin için (değişim açısından) hem daha iyi hem de daha ucuz olur. Görselde ki ürünün aynısını gidip bir bilgisayarcıdan aldım bende 4 aydır sorun yok. Yine de tercih senin ancak aynı işlem ve işlevi gören ürün için elini cebinin daha da derinine sokmana gerek yok diye düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şehrinde bulunan herhangi bir bilgisayar üzerine donanım aletler satan yerlerden alman senin için (değişim açısından) hem daha iyi hem de daha ucuz olur. Görselde ki ürünün aynısını gidip bir bilgisayarcıdan aldım bende 4 aydır sorun yok. Yine de tercih senin ancak aynı işlem ve işlevi gören ürün için elini cebinin daha da derinine sokmana gerek yok diye düşünüyorum.
İlgin için teşekkür ederim öncelikle. Haklısın 15-20₺ ye varken 50-60₺ vermek gereksiz fakat şuanda nakit olarak alma şansım yok bilgisayar geldiğinde hemen kullanmak istiyorum bu yüzden sitede buldum sipariş verdim sıkıntı olduğu taktirde yakında mağazası var zaten ordan fatura ile değişim yapabilirim. Yardımın için tekrardan teşekkür ederim.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Rica ederim, umarım problemsiz bir şekilde kullanırsın. Sistemin de hayırlı olsun, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...