Saolasın Sizler İcin Hesap Paylaşmaya GeldimHosgeldin Kanka![]()
Ah BeTekrardan HoşGeldin O Zaman !
Bu Arada Yasak Diye Biliyorum.
Saolasınhoşgeldin beaaa kapımız her zaman açık qral![]()
Kendime Ait Olmayan?Kendine ait herhangi bir hesabı/fotoğrafı/bilgiyi paylaşmak yasaktır. Hoş geldin bu arada dostum.
oo qraal özlemişim senin mesajları falan hyaaaaHoş geldin
başka bir yerden çalıntı gibiKendime Ait Olmayan?![]()
şey nasıl aktif üye olabilirmKendine ait herhangi bir hesabı/fotoğrafı/bilgiyi paylaşmak yasaktır. Hoş geldin bu arada dostum.
Editör Olabilirsin Ordan Moderatörlük Filan Yükseliyorsun Tabi Admin lere Bağlı.baxen bisi sorcam bu mh de yetkili nasil olabilirim ? yani bi sans falan varmi yetkim olmasin sadece moderator yardimci gibi vb olabilmem sansim varmi varsada nasil olurum ?
Kısaca hesap/bilgi paylaşımı tamamen yasaktır.Kendime Ait Olmayan?![]()
Moderatör alımları yoktur, ancak editör alımları devam etmektedir. Editör olduktan sonra belki moderatör olarak alınabilirsin.baxen bisi sorcam bu mh de yetkili nasil olabilirim ? yani bi sans falan varmi yetkim olmasin sadece moderator yardimci gibi vb olabilmem sansim varmi varsada nasil olurum ?
benim hersey tutuyo mesela ama yas tutmiyo 15 yasindayim hersey tutsa bile 15 yasinda oldugum icin almazlarmi ?Kısaca hesap/bilgi paylaşımı tamamen yasaktır.
Moderatör alımları yoktur, ancak editör alımları devam etmektedir. Editör olduktan sonra belki moderatör olarak alınabilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/editor-alimlari.64798/ Koşulları okuduktan sonra başvuru yapabilirsin.