Saolasın Sizler İcin Hesap Paylaşmaya GeldimHosgeldin Kanka
Ah BeTekrardan HoşGeldin O Zaman !
Bu Arada Yasak Diye Biliyorum.
Saolasınhoşgeldin beaaa kapımız her zaman açık qral
Kendime Ait Olmayan?Kendine ait herhangi bir hesabı/fotoğrafı/bilgiyi paylaşmak yasaktır. Hoş geldin bu arada dostum.
oo qraal özlemişim senin mesajları falan hyaaaaHoş geldin
başka bir yerden çalıntı gibiKendime Ait Olmayan?
şey nasıl aktif üye olabilirmKendine ait herhangi bir hesabı/fotoğrafı/bilgiyi paylaşmak yasaktır. Hoş geldin bu arada dostum.
Editör Olabilirsin Ordan Moderatörlük Filan Yükseliyorsun Tabi Admin lere Bağlı.baxen bisi sorcam bu mh de yetkili nasil olabilirim ? yani bi sans falan varmi yetkim olmasin sadece moderator yardimci gibi vb olabilmem sansim varmi varsada nasil olurum ?
Kısaca hesap/bilgi paylaşımı tamamen yasaktır.Kendime Ait Olmayan?
Moderatör alımları yoktur, ancak editör alımları devam etmektedir. Editör olduktan sonra belki moderatör olarak alınabilirsin.baxen bisi sorcam bu mh de yetkili nasil olabilirim ? yani bi sans falan varmi yetkim olmasin sadece moderator yardimci gibi vb olabilmem sansim varmi varsada nasil olurum ?
benim hersey tutuyo mesela ama yas tutmiyo 15 yasindayim hersey tutsa bile 15 yasinda oldugum icin almazlarmi ?Kısaca hesap/bilgi paylaşımı tamamen yasaktır.
Moderatör alımları yoktur, ancak editör alımları devam etmektedir. Editör olduktan sonra belki moderatör olarak alınabilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/editor-alimlari.64798/ Koşulları okuduktan sonra başvuru yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?