Yeni İnternet Almayı Düşünüyorum Hangi Marka Almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
alt yapın varsa 10 yıldır ben kablonet kullanıyoru.Şiddetle tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Müşteri hizmetleri iyi olmayan bir servis sağlayıcı sından iyi hizmet beklemeyin ufak bir hata çıktı nasıl yapacaklar benim bir arkadaşımda Türk net kullanıyordu arıza oldu bildirim açtılar tam 1 ay internet geldi.
Online işlemlerden hızlıca kaydını açabilirsin, Müşteri hizmetleri olsada aynı işlemleri yapıyor neticede. Benim tüm destek kayırlarımı 24 saat içinde çözüme kavuşturdular. Ayrıca aktif altyapılarında bulunduğum içinde çok güzel upload veriyorlar.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
superonline tavsiye ederim hızı gayet iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kablonet veya turknet hele turknet verebildiği tüm hızı aynı paraya veriyor altyapına göre düşün

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hepsi boş ttnet candır 10 yıldır kullanıyorum akıyor

Üye
7 HİZMET YILI
hocam önce altyapısı sorgulatın sonra ise bulunduğunuz yerde servisleri var mı gibi şeylere bakın eğer yoksa çok sorun yaşayabilirsiniz

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Vodafone kullanıyorum , müşteri hizmetleri vb konularda çok memnunum tavsiye edebilirim. Nerdeyse hiç kesilmedi veya birden int hızı düşmesi gibi sorunlar yaşamadım diyebilirim. 1 2 kere oldu onda da 1 gün sonra arayıp böyle bir şey olmuş diye aradılar.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kardeşim ben sana direk söyliyim 3 senedir kullanıyorum bınamızde fiber yok turkcelın altyapısı yok normalde alabılecegım hız 12mb yukarı deıl dedıler direk turkcell vdsl ye geç en düşük 35mbps hız alıyorsun vdsl fiberin farklı cesıdı

Üye
5 HİZMET YILI
altyapın neyse onu al kablonet veya superonline olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
türktelekom kullanıyorum 1 yıldır sorunsuz olarak devam ediyo aboneliğim sanada öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...