Onaylı Üye
yeni internet alıcam öneriniz nedir ?
kocaeli'de oturuyorum fiber altyapısı daha yeni geldittnete kesinlikle geçme ama süper online cok iyi ama fiber alt yapısı varmı diye bak nerde oturuyorsun
eger eminsen süper online a geçkocaeli'de oturuyorum fiber altyapısı daha yeni geldi
türkneti öneriyorlar bana da ama kararsız kaldım superonline mı türknet mi diyeben türknet kullanıyordum çok iyi bence bi bak
süper onlinenin platin paketleri fazla iyi ama kankaTürknet Var Reis En İyisi Odur bence
superonline ile türknet arasında kaldımTürknet Var Reis En İyisi Odur bence
dedigim gibi eger para sıkıntı degilse platin paketlerden istedigini yap 10 semekte 1080 ac sıkıntı olmazsuperonline ile türknet arasında kaldım
oda iyi eski uydu net zatenkısa bir süre önce kablonete geçtik akşam 8e kadar "100 megabit 8den sonra 24 megabit gece 0'dan sonra 100 megabit oluyor tekrar. bence kaliteli internet alınabilir, fiyatı da fazlasıyla uygun
ttnet kuzenimde var sakın alma dedi o da çok pişmanTürknet en iyisi reis ama başka bir şey alacaksan sakın TTNET alma pişmanlıktır
türknet ile superonline arasında kaldım karar veremedim türknetin fiyatı daha uygun gibi geldiSuperOnline Bakabilirsin Ben Kullanıyorum İşimi Görüyor
superonline ile türknet arasında kaldımalt yapın varsa türknet