Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Yeni kulaklık aldım ama ses cok az geliyor telefona takıyorum cok gelıyo ama pc de az geliyo ses driver güncelleme mı yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
If you are using the gigabyte means, go inside the gigabyte website and downlload the latest driver for your pc
if you want to play games i prefer the dolby access for the bettergaming experience
Kulaklığın yazılımı var mı? Onu indir bir de oradan sesi yükseltmeye çalış. Olmazsa FxSound uygulamasına bak, Crackli nasıl yapılır yotube dan yaparsın çok basit. Sonra sesten kulakların zarı patlasın
driver booster sakın yükleme abi saçma sapan driverları kuruyor bilgisayarına kendi driverını kulaklığının sitesinden kendin kur driverı yoksa mixer tarzı bir şey indirmeni tavsiye ederim
hayir driver boster falan indirme sakin hazirki dvlarida bozarsin dostum donim kimligini bul onu guncelle dostum google a yaz bak donanim kimlig nasil bulunur diye bir dunya anlatim var