Üye
yeni monitör alıcamda önerdiğiniz monitör varmıdır limit 2k
Evet bu monutor efsanedir aynısını ben 2 . monütor olarak kullanıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu baya iyi
Amd ekran kartı kullanıyorum ama hiç tavsiye etmiyorum başlarda performansı çok iyiydi ancak ilerleyen zamanlarda performans kaybı yaşamaya başladımEkran kartın AMD mi yoksa Nvidia mı
Amd ekran kartı kullanıyorum ama hiç tavsiye etmiyorum başlarda performansı çok iyiydi ancak ilerleyen zamanlarda performans kaybı yaşamaya başladım
Dostum monütor inçi ne kadar büyük olursa o kadar zevkli olur ama cs go gibi oyunlarda daha küçük monütorde rahat oynarsın ve katılıyorum curved efsane bi olayekranın inç olayı ne kadar büyük olursa oyun zevkin o kadar iyi olur ayrıca alıcaksan curved al çünkü göz yapısına en uygun ekran curved ve gözlerde bir süre sonra ağrı yapmasını engelliyo, göze direkt gelen ışınlar göze ciddi zararlar verir. hangi monitörü almak istersin bilemem ama bize bilgisayar ve donanım dersinde söylenen buydu
Hayır yani performans kaybı derken eskisi kadar serin ve sessiz çalışmıyor daha yeni temizlememe rağmen ayrıca driverlarda nvdia kadar kullanışlı deilEkran kartlarında bu kadar fazla performans kaybı yaşanmaz. Bilgiasayarında bitcoin virüsü olabilir.
Monitöre gelince: Lenovo g27c-10 27" 165hz 1ms(mprt) curved freesync
Dostum monütor inçi ne kadar büyük olursa o kadar zevkli olur ama cs go gibi oyunlarda daha küçük monütorde rahat oynarsın ve katılıyorum curved efsane bi olay
Post automatically merged:
Hayır yani performans kaybı derken eskisi kadar serin ve sessiz çalışmıyor daha yeni temizlememe rağmen ayrıca driverlarda nvdia kadar kullanışlı deil
evet maalesefrx5xxx serisi galiba.