Kanka iki önerdiğin oyun da multiplayer oynanan oyun türü diye biliyorum ? yanlışsam düzeltin hele hele agrou town of salem tarzısingle olarak warband bakabilirsin ama agrou ya da bi bak derim
Warbanddan gına geldi artıksingle olarak warband bakabilirsin ama agrou ya da bi bak derim
Biraz pahalı geldi bütçemi aşarShadow Of The Tomb Raider
Far cry'ın eski oyunlarını deneyebilirsin. 3 efsanedirBiraz pahalı geldi bütçemi aşarama yine de teşekkür ederim.
Dishonored fiyatı da uygun ve güzel bir oyuna benziyor, en kısa sürede almayı planlıyorum. RPG aşırı sevmiyorum fakat diğer oyunları da inceleyeceğim.Dishonored
RPG SEVİYOR İSEN:Kingdom of Amalur Reckoning,Skyrim,Dragon Age
Kanka crackli oyna çok efsane. Ben bir de monster gamepad aldım çok keyifli.Biraz pahalı geldi bütçemi aşarama yine de teşekkür ederim.
Konuyu editledim. Oyunun fiyatı pahalı. Maalesef beni aşar fakat tavsiyen için teşekkür ederimHoşuna gider mi bilmem ama NFS Payback deneyebilirsin bu sefer hikaye anlatımını çok güzel yapmışlar. İstediğini türü söylersen yardımcı olurum.
Need for speed underground oyna bro o zaman internette bedava baska yerde yok zaten satılmıyorKonuyu editledim. Oyunun fiyatı pahalı. Maalesef beni aşar fakat tavsiyen için teşekkür ederim
Far Cry serisinin bazı oyunlarını oynadım ve bitirdim, özellikle 3 eski olmasına rağmen grafikler oldukça güzel ve optimize konusunda da oldukça başarılı bir oyun olduğunu gözlemledim. Eğer oynamayan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. Oyunamadığım serilerini de inceleyeceğim, tavsiyen için çok teşekkür ederim.Far cry'ın eski oyunlarını deneyebilirsin. 3 efsanedir
Hele hele açık dünyacıysa farcry primalFar cry'ın eski oyunlarını deneyebilirsin. 3 efsanedir
Dostum cracklı oyunların içeriği %90 trojen ve oyunları yapan firmaların para kazanması taraftarıyım. O yüzden para vererek oynamayı tercih ediyorumKanka crackli oyna çok efsane. Ben bir de monster gamepad aldım çok keyifli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?