Yeni Oyun Önerisine İhtiyacım Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
3 çünkü tam bir hayal kırıklığı oldu. Bilirsiniz ki mafia2 2011 yada 2010 yılında piyasaya sürüldü. Oyunu yaklaşık olarak 5 6 yıl bekledik, beklentileri kesinlikle karşılamadı. Oyunun 2.serisi 3.serisinden daha iyidi ordan hesap et :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Mafia 3 neden oynamamlısın çünkü Hangargames satın aldıktan sonra mahvetti oyunu Görevler sürekli aynı hikaye derinliği yok 2 gibi başyapıtttan sonra tamamen çöplüktü Sürekli aynı görevi yapıyorsun yani
Metacritic puanlarına göre oyunun orta düzeyde puan aldığını gözlemledim. Geri dönüş için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum cracklı oyunların içeriği %90 trojen ve oyunları yapan firmaların para kazanması taraftarıyım. O yüzden para vererek oynamayı tercih ediyorum :)
Malum ekonomimiz pek iyi olmadığı için 20-30 lira olması gereken oyunlar 20-30$ bu yüzden crackli oyuna devamke :D İndirdiğin yere göre değişir trojenli olup olmadığı.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
3 çünkü tam bir hayal kırıklığı oldu. Bilirsiniz ki mafia2 2011 yada 2010 yılında piyasaya sürüldü. Oyunu yaklaşık olarak 5 6 yıl bekledik, beklentileri kesinlikle karşılamadı. Oyunun 2.serisi 3.serisinden daha iyidi ordan hesap et :D
Oyunun inceleme formlarının birkaçını kurcaladım, oyun beklentinin çok altında olduğu yönünde genelde. 1 ve 2 yi oynayacağım, teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu arada Bannerlord da oynayabilirsin daha erken erişim olmasına rağmen ben aşırı derecede beğendim çok hikaye değil yani ama kendi ordunu kurup kendi hikayeni yazabiliyorsun ve aşırı derecede roleplay zevki veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Malum ekonomimiz pek iyi olmadığı için 20-30 lira olması gereken oyunlar 20-30$ bu yüzden crackli oyuna devamke :D İndirdiğin yere göre değişir trojenli olup olmadığı.
cracklı oynarken rahatısz oluyorum, virüs olması o kadar da sorun değil, kişisel bir mesele yani .D

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu arada Bannerlord da oynayabilirsin daha erken erişim olmasına rağmen ben aşırı derecede beğendim çok hikaye değil yani ama kendi ordunu kurup kendi hikayeni yazabiliyorsun ve aşırı derecede roleplay zevki veriyor
Önceki mesajlarda da belirtmiştim bir süre sonra bayıyor o oyun beni, teşekkürler
Anladım kanka. Epic games'te ücretsiz oyunlar oluyor onları kovala o zaman. Ben baya bi seri yaptım orada :dd
Epic games'i güncel olarak takip ediyorum, teşekkür ederim. İyi forumlar.

adc
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Test Driver 2, Gta sa, gta vice city xd bu oyunlar çok güzel oyunlar yani en azından ben severek oynuyorum özellikle gta sa ve gta vice city

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Test Driver 2, Gta sa, gta vice city xd bu oyunlar çok güzel oyunlar yani en azından ben severek oynuyorum özellikle gta sa ve gta vice city
Test Driver 2 dışındaki tüm oyunları oynadım, Test Driver 2'yi de inceleyeceğim. Teşekkürler
**Edit** Test Driver 2'nin pc satışları durdurulmuş sanırsam

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
L4D2 Hikayesi Var Güzel Bir Zombi Oyunu

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
l4d2 ile ilgili önceki yorumlarda bahsetmiştim, gözden kaçırmışsın sanırsam :D O oyunu zamanında çok oynadım, arada sırada eskileri yad etmek adına oynuyorum :D Yine de teşekkür ederim

Singleplayer oyun arıyorum.
Assassin creed serisini tavsiye ederim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
amog us şuan çok popüler hemde 10 kişi ile sarıyo baya

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka little nightmares bulmaca oyunu hikaye değil ama cidden güzel aşırı sarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...