Yeni Oyun Önerisine İhtiyacım Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Crysis1 in remastered versiyonu çıktı onu da denemelisin kanka eğer ilgin varsa crysis a

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Far Cry serisinin bazı oyunlarını oynadım ve bitirdim, özellikle 3 eski olmasına rağmen grafikler oldukça güzel ve optimize konusunda da oldukça başarılı bir oyun olduğunu gözlemledim. Eğer oynamayan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. Oyunamadığım serilerini de inceleyeceğim, tavsiyen için çok teşekkür ederim.

Assassin's creed serisinede göz at bro o seri de güzeldir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Selam dostum epic games'in verdiği oyunların çoğu gayet güzel tavsiye ederim watch dogs 2 / hitman vs . eğer oynamadıysan oynamalısın
Hikaye bazlı bir oyun olarakta rdr2öneririm sistemin kaldırıyorsa müthiş gider
hitman serisini bitirmiştim, watch dogs 2yi de indirme aşamasındayım. Umarım oyundan memnun kalırım. Yardımcı olduğun için teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Crysis1 in remastered versiyonu çıktı onu da denemelisin kanka eğer ilgin varsa crysis a
Oyunun çıkmadığı konusunda bazı duyumlar almıştım. Lakin Epic Games Store'da satışta, ön satış mı bilemem lakin indirime girerse mutlaka deneyeceğim bir oyun. Teşekkürler tavsiyen için
Assassin's creed serisinede göz at bro o seri de güzeldir.
Bazı oyunlarında optimizasyon sorunu yaşadıkdan sonra oynamayı bırakmıştım lakin güzel oyun. Cevabın için teşekkürler.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Oyunun çıkmadığı konusunda bazı duyumlar almıştım. Lakin Epic Games Store'da satışta, ön satış mı bilemem lakin indirime girerse mutlaka deneyeceğim bir oyun. Teşekkürler tavsiyen için

Bazı oyunlarında optimizasyon sorunu yaşadıkdan sonra oynamayı bırakmıştım lakin güzel oyun. Cevabın için teşekkürler.
rica ettim az önce eastergamerstv yayınladı oyunu ondan söyledim gerçekten sağlam oyun remastered olarak çıktı tahmin bile edemiyorum
öfffff çok iyi o da far cry 4 ün haritasının aynısı olsa da hikaye iyiydi
Sadece videolarını bile izleyerekten zevk aldığım effsane bir oyundur malum sistem yok :D 2012 çıkışlı laptopla menüyü bile açamam

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

Hocam sistemini biraz yazar mısın ona göre yazayım sorun çıkmasın :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hikayeli oyun the walking dead efsane oynamalısın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
'in neredeyse bütün oyunlarını bitirdim ve oldukça başarılı bir yapımcı firması. Oynamayan arkadaşlar varsa tavsiye ederim. TWD'de bazı sahnelerde duygulandığım anlar da oldu :D
Left 4 Dead 2 hikaye odaklı değil ama genede güzel oyundur
Güzel oyun evet, arada hala girerim anılarımı pekiştiririm. Yine de teşekkür ederim
resident evil 2 öneririm
Şuanda indirimde olduğunu gözlemledim. Uzun süredir almayı planlıyordum, sayende indirimde olduğunu gördüm. Çok teşekküre ederim, en kısa sürede alıp oynayacağım
Hocam sistemini biraz yazar mısın ona göre yazayım sorun çıkmasın :D
Format atmadan önce oyunlarda sorun yaşıyordum, formattan sonra denemedim gerçi,
Ekran Kartı: 1050ti 4GB
İşlemci: Amd Ryzen 3 2200g 3.5GHz 6MB önbellek 4 çekirdek işlemci
Anakart: B350F
Ram: 8gb 3200mhz
SSD: 120GB
HDD: 1TB

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
'in neredeyse bütün oyunlarını bitirdim ve oldukça başarılı bir yapımcı firması. Oynamayan arkadaşlar varsa tavsiye ederim. TWD'de bazı sahnelerde duygulandığım anlar da oldu :D

Güzel oyun evet, arada hala girerim anılarımı pekiştiririm. Yine de teşekkür ederim

Şuanda indirimde olduğunu gözlemledim. Uzun süredir almayı planlıyordum, sayende indirimde olduğunu gördüm. Çok teşekküre ederim, en kısa sürede alıp oynayacağım

Format atmadan önce oyunlarda sorun yaşıyordum, formattan sonra denemedim gerçi,
Ekran Kartı: 1050ti 4GB
İşlemci: Amd Ryzen 3 2200g 3.5GHz 6MB önbellek 4 çekirdek işlemci
Anakart: B350F
Ram: 8gb 3200mhz
SSD: 120GB
HDD: 1TB

Bro assassins creedin sadece son çıkan iki oyununda optimizasyon sorunu var driverlarını kurdun mu? belki ondan olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bro assassins creedin sadece son çıkan iki oyununda optimizasyon sorunu var driverlarını kurdun mu? belki ondan olabilir
Format atmadan önce driverlerim bilgisayarıma bulaştırdığım virüslerden dolayı kurulamıyordu, formattan sonra tüm driverleri kurdum fakat ac oyunlarını deneme fırsatı bulamadım. Yardımın için çok teşekkür ederim

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Rica ederim bro daha fazla seriye ihtiyacın olursa haber ver bir de doom serisine bakabilirsin neyse fazla önerdim :D iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Rica ederim bro daha fazla seriye ihtiyacın olursa haber ver bir de doom serisine bakabilirsin neyse fazla önerdim :D iyi forumlar
Doom serisi de bana biraz pahalı geldi doom franchise bundle almaya kalkışsak 450 tl indirimli hali :D ama yine de teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dishonored fiyatı da uygun ve güzel bir oyuna benziyor, en kısa sürede almayı planlıyorum. RPG aşırı sevmiyorum fakat diğer oyunları da inceleyeceğim.
Ne tarz oyun sevdiğini söylersen daha çok yardımcı olabilirim hikaye ağırlıklı seviyorsan far cry 3 -Mafia 2 vs deneyebilirsin dostum iyi oyunlar

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Mafia serisini oynayabilirsin 3 hariç.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Mafia serisini oynamaya fırsat bulamamıştım. Acaba neden 3 hariç, bilgilendirebilir misin :D

Konuda belirtmişim ama :/
Mafia 3 neden oynamamlısın çünkü Hangargames satın aldıktan sonra mahvetti oyunu Görevler sürekli aynı hikaye derinliği yok 2 gibi başyapıtttan sonra tamamen çöplüktü Sürekli aynı görevi yapıyorsun yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...