Uzman Üye
Crysis1 in remastered versiyonu çıktı onu da denemelisin kanka eğer ilgin varsa crysis a
Far Cry serisinin bazı oyunlarını oynadım ve bitirdim, özellikle 3 eski olmasına rağmen grafikler oldukça güzel ve optimize konusunda da oldukça başarılı bir oyun olduğunu gözlemledim. Eğer oynamayan arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. Oyunamadığım serilerini de inceleyeceğim, tavsiyen için çok teşekkür ederim.
hitman serisini bitirmiştim, watch dogs 2yi de indirme aşamasındayım. Umarım oyundan memnun kalırım. Yardımcı olduğun için teşekkürlerSelam dostum epic games'in verdiği oyunların çoğu gayet güzel tavsiye ederim watch dogs 2 / hitman vs . eğer oynamadıysan oynamalısın
Hikaye bazlı bir oyun olarakta rdr2öneririm sistemin kaldırıyorsa müthiş gider
öfffff çok iyi o da far cry 4 ün haritasının aynısı olsa da hikaye iyiydiHele hele açık dünyacıysa farcry primal
Oyunun çıkmadığı konusunda bazı duyumlar almıştım. Lakin Epic Games Store'da satışta, ön satış mı bilemem lakin indirime girerse mutlaka deneyeceğim bir oyun. Teşekkürler tavsiyen içinCrysis1 in remastered versiyonu çıktı onu da denemelisin kanka eğer ilgin varsa crysis a
Bazı oyunlarında optimizasyon sorunu yaşadıkdan sonra oynamayı bırakmıştım lakin güzel oyun. Cevabın için teşekkürler.Assassin's creed serisinede göz at bro o seri de güzeldir.
rica ettim az önce eastergamerstv yayınladı oyunu ondan söyledim gerçekten sağlam oyun remastered olarak çıktı tahmin bile edemiyorumOyunun çıkmadığı konusunda bazı duyumlar almıştım. Lakin Epic Games Store'da satışta, ön satış mı bilemem lakin indirime girerse mutlaka deneyeceğim bir oyun. Teşekkürler tavsiyen için
Bazı oyunlarında optimizasyon sorunu yaşadıkdan sonra oynamayı bırakmıştım lakin güzel oyun. Cevabın için teşekkürler.
Sadece videolarını bile izleyerekten zevk aldığım effsane bir oyundur malum sistem yoköfffff çok iyi o da far cry 4 ün haritasının aynısı olsa da hikaye iyiydi
Hocam sistemini biraz yazar mısın ona göre yazayım sorun çıkmasınOyunun çıkmadığı konusunda bazı duyumlar almıştım. Lakin Epic Games Store'da satışta, ön satış mı bilemem lakin indirime girerse mutlaka deneyeceğim bir oyun. Teşekkürler tavsiyen için
Bazı oyunlarında optimizasyon sorunu yaşadıkdan sonra oynamayı bırakmıştım lakin güzel oyun. Cevabın için teşekkürler.
hikayeli oyun the walking dead efsane oynamalısın
Güzel oyun evet, arada hala girerim anılarımı pekiştiririm. Yine de teşekkür ederimLeft 4 Dead 2 hikaye odaklı değil ama genede güzel oyundur
Şuanda indirimde olduğunu gözlemledim. Uzun süredir almayı planlıyordum, sayende indirimde olduğunu gördüm. Çok teşekküre ederim, en kısa sürede alıp oynayacağımresident evil 2 öneririm
Format atmadan önce oyunlarda sorun yaşıyordum, formattan sonra denemedim gerçi,Hocam sistemini biraz yazar mısın ona göre yazayım sorun çıkmasın![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap'in neredeyse bütün oyunlarını bitirdim ve oldukça başarılı bir yapımcı firması. Oynamayan arkadaşlar varsa tavsiye ederim. TWD'de bazı sahnelerde duygulandığım anlar da oldu
Güzel oyun evet, arada hala girerim anılarımı pekiştiririm. Yine de teşekkür ederim
Şuanda indirimde olduğunu gözlemledim. Uzun süredir almayı planlıyordum, sayende indirimde olduğunu gördüm. Çok teşekküre ederim, en kısa sürede alıp oynayacağım
Format atmadan önce oyunlarda sorun yaşıyordum, formattan sonra denemedim gerçi,
Ekran Kartı: 1050ti 4GB
İşlemci: Amd Ryzen 3 2200g 3.5GHz 6MB önbellek 4 çekirdek işlemci
Anakart: B350F
Ram: 8gb 3200mhz
SSD: 120GB
HDD: 1TB
Format atmadan önce driverlerim bilgisayarıma bulaştırdığım virüslerden dolayı kurulamıyordu, formattan sonra tüm driverleri kurdum fakat ac oyunlarını deneme fırsatı bulamadım. Yardımın için çok teşekkür ederimBro assassins creedin sadece son çıkan iki oyununda optimizasyon sorunu var driverlarını kurdun mu? belki ondan olabilir
Doom serisi de bana biraz pahalı geldi doom franchise bundle almaya kalkışsak 450 tl indirimli haliRica ederim bro daha fazla seriye ihtiyacın olursa haber ver bir de doom serisine bakabilirsin neyse fazla önerdimiyi forumlar
bro adam singleplayer oyun istemiş fallguys yazmışsın online o oyunfall guys oynayabilirsin
bannerlord'u oynama fırsatı buldum, oldukça güzeldi fakat bir süre sonra nedense baydı benimount & blade çok sarıyo aga
@STAYWIS dostuma katılıyorum, singleplayer oyun istemiştim. ama yine de teşekkürler :/fall guys oynayabilirsin
Ne tarz oyun sevdiğini söylersen daha çok yardımcı olabilirim hikaye ağırlıklı seviyorsan far cry 3 -Mafia 2 vs deneyebilirsin dostum iyi oyunlarDishonored fiyatı da uygun ve güzel bir oyuna benziyor, en kısa sürede almayı planlıyorum. RPG aşırı sevmiyorum fakat diğer oyunları da inceleyeceğim.
Mafia serisini oynamaya fırsat bulamamıştım. Acaba neden 3 hariç, bilgilendirebilir misinMafia serisini oynayabilirsin 3 hariç.
Konuda belirtmişim ama :/Ne tarz oyun sevdiğini söylersen daha çok yardımcı olabilirim hikaye ağırlıklı seviyorsan far cry 3 -Mafia 2 vs deneyebilirsin dostum iyi oyunlar
Mafia 3 neden oynamamlısın çünkü Hangargames satın aldıktan sonra mahvetti oyunu Görevler sürekli aynı hikaye derinliği yok 2 gibi başyapıtttan sonra tamamen çöplüktü Sürekli aynı görevi yapıyorsun yaniMafia serisini oynamaya fırsat bulamamıştım. Acaba neden 3 hariç, bilgilendirebilir misin
Konuda belirtmişim ama :/