Hocam sizde bütün piyasadaki bütün kült oyunları oynamışsınız. O zaman size to the moon u önerebilirimEvet, 2 yıl önce oynadığım güzel bir oyundu. Tavsiyen için teşekkürler.
Hocam sizde bütün piyasadaki bütün kült oyunları oynamışsınız. O zaman size to the moon u önerebilirimEvet, 2 yıl önce oynadığım güzel bir oyundu. Tavsiyen için teşekkürler.
Oyunu kısa bir inceledim. Nostaljik bir oyun gibi, eskiden telefonlarımızda olan bir oyun vardı, ona benziyor. İstek listeme ekledim. TeşekkürlerHocam sizde bütün piyasadaki bütün kült oyunları oynamışsınız. O zaman size to the moon u önerebilirim
Rica ederim kral iyi oyunlar pişman olmayacaksınOyunu kısa bir inceledim. Nostaljik bir oyun gibi, eskiden telefonlarımızda olan bir oyun vardı, ona benziyor. İstek listeme ekledim. Teşekkürler
Yanlışım yoksa oyun ps4 için var sadeceFinal Fantasy VII Remake
aynı benim kafadansınöfffff çok iyi o da far cry 4 ün haritasının aynısı olsa da hikaye iyiydi
İçlerinden bazılarını oynadım, diğerlerini de istek listeme ekliyorum dostum sağ olmetro exodus / call of duty / mound and blade warband
ne demek metro exodusu kesin öneriyorum bu arada oynamalısın ama sisstemi emiyor yuksek bi sitem lazım düşük grafikler için bile 1050 ti oyunu anca besliyor güzel bir bilgisayarın varsa güzel bi deneyim yaşarsın iyi forumlarİçlerinden bazılarını oynadım, diğerlerini de istek listeme ekliyorum dostum sağ ol
Sistemim güzel, o konuda sorun yok dostum, kütüphanemde zaten varmış, oynayacağımne demek metro exodusu kesin öneriyorum bu arada oynamalısın ama sisstemi emiyor yuksek bi sitem lazım düşük grafikler için bile 1050 ti oyunu anca besliyor güzel bir bilgisayarın varsa güzel bi deneyim yaşarsın iyi forumlar
İstek listeme çok oyun ekledim, incelemek için fırsat bulacağım. teşekkür ederim.batman arkham knight öneririm