- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Metacritic puanlarına göre oyunun orta düzeyde puan aldığını gözlemledim. Geri dönüş için teşekkürlerMafia 3 neden oynamamlısın çünkü Hangargames satın aldıktan sonra mahvetti oyunu Görevler sürekli aynı hikaye derinliği yok 2 gibi başyapıtttan sonra tamamen çöplüktü Sürekli aynı görevi yapıyorsun yani
Malum ekonomimiz pek iyi olmadığı için 20-30 lira olması gereken oyunlar 20-30$ bu yüzden crackli oyuna devamkeDostum cracklı oyunların içeriği %90 trojen ve oyunları yapan firmaların para kazanması taraftarıyım. O yüzden para vererek oynamayı tercih ediyorum
Oyunun inceleme formlarının birkaçını kurcaladım, oyun beklentinin çok altında olduğu yönünde genelde. 1 ve 2 yi oynayacağım, teşekkürler.3 çünkü tam bir hayal kırıklığı oldu. Bilirsiniz ki mafia2 2011 yada 2010 yılında piyasaya sürüldü. Oyunu yaklaşık olarak 5 6 yıl bekledik, beklentileri kesinlikle karşılamadı. Oyunun 2.serisi 3.serisinden daha iyidi ordan hesap et
cracklı oynarken rahatısz oluyorum, virüs olması o kadar da sorun değil, kişisel bir mesele yani .DMalum ekonomimiz pek iyi olmadığı için 20-30 lira olması gereken oyunlar 20-30$ bu yüzden crackli oyuna devamkeİndirdiğin yere göre değişir trojenli olup olmadığı.
Anladım kanka. Epic games'te ücretsiz oyunlar oluyor onları kovala o zaman. Ben baya bi seri yaptım orada :ddcracklı oynarken rahatısz oluyorum, virüs olması o kadar da sorun değil, kişisel bir mesele yani .D
Önceki mesajlarda da belirtmiştim bir süre sonra bayıyor o oyun beni, teşekkürlerBu arada Bannerlord da oynayabilirsin daha erken erişim olmasına rağmen ben aşırı derecede beğendim çok hikaye değil yani ama kendi ordunu kurup kendi hikayeni yazabiliyorsun ve aşırı derecede roleplay zevki veriyor
Epic games'i güncel olarak takip ediyorum, teşekkür ederim. İyi forumlar.Anladım kanka. Epic games'te ücretsiz oyunlar oluyor onları kovala o zaman. Ben baya bi seri yaptım orada :dd
Test Driver 2 dışındaki tüm oyunları oynadım, Test Driver 2'yi de inceleyeceğim. TeşekkürlerTest Driver 2, Gta sa, gta vice city xd bu oyunlar çok güzel oyunlar yani en azından ben severek oynuyorum özellikle gta sa ve gta vice city
l4d2 ile ilgili önceki yorumlarda bahsetmiştim, gözden kaçırmışsın sanırsamL4D2 Hikayesi Var Güzel Bir Zombi Oyunu
Singleplayer oyun arıyorum.Single Bi oyun mu arıyorsun yoksa online mi?
Assassin creed serisini tavsiye ederiml4d2 ile ilgili önceki yorumlarda bahsetmiştim, gözden kaçırmışsın sanırsamO oyunu zamanında çok oynadım, arada sırada eskileri yad etmek adına oynuyorum Yine de teşekkür ederim
Singleplayer oyun arıyorum.
Sen de sanırsam bazı yorumları gözden kaçırmışsın, ama yine de tavsiyen için teşekkür ederim dostum.Assassin creed serisini tavsiye ederim
Konuda da belirttiğim gibi singleplayer bir oyun arıyorum. Yine de yardımın için teşekkür ederim.amog us şuan çok popüler hemde 10 kişi ile sarıyo baya
Evet, 2 yıl önce oynadığım güzel bir oyundu. Tavsiyen için teşekkürler.Kanka little nightmares bulmaca oyunu hikaye değil ama cidden güzel aşırı sarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?