Yeni Oyun Platformu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dreams ps4 e Cıktı baya Güzel Birşey gibi geliyor sunaki Fiyatı baya pahalı 250 tl gibi birsey fakat oyun icinde oyun gibi birsey istersen sen oyun yapabiliyorsun ( Tabi bunun icin biraz ingilizceye ihtiyacın var ) kod felan yazmadan oyun yapabilme imkanın var istersende yapılan oyunları oyunuyabiliyorsun daha geliştirme aşamasında fakat güzel bence ileride cok iş yapar baya güzel oyunlar cıkabilir bi bakmanızı tavsiye ederim

XS
Süper Üye
9 HİZMET YILI
nasıl yani dostum belirli gereksinimler ile istediğimiz şekil oyunlar mı? yoksa daha basit? örnek verecek olursam scream gibi oyunlar mı? eğer böyle birşey olursa güzel olur aslında.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
nasıl yani dostum belirli gereksinimler ile istediğimiz şekil oyunlar mı? yoksa daha basit? örnek verecek olursam scream gibi oyunlar mı? eğer böyle birşey olursa güzel olur aslında.
İstedigin hayal gücünün yettigi kadar oyun yapabiliyorsun bi araştırsan daha iyi olur

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
valla çok hoş birşey benziyo heyecelandım hocam dedikleriniz doğruysa on numara olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
adamlar millete oyun yaptırıp oradan fikir ediniyolar üstüne de para alacaklar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
adamlar millete oyun yaptırıp oradan fikir ediniyolar üstüne de para alacaklar
herkez için karlı birsey bence iyi bir oyun yaparsan ps4 derki devamını getir sana paranı veririm güzel mantık bence herkez icin karlı
Post automatically merged:

valla çok hoş birşey benziyo heyecelandım hocam dedikleriniz doğruysa on numara olur
walla kanki oyle gibi gorunuyor ama daha gelişme aşamasında bakalım zaman neyi gosterecek

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
knk bu iyi bir sistem istermi ?

stay high
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Karlı olabilir bence mantıklı

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İstediğimiz türden oyun yapabilme imkanını bize sağlıyorsa gerçekten işe yarayabilir. Hep farklı oyunlar yapmak istemişimdir :thinkie:

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ayn istediginiz oyunu yapabiliyorsunuz hayal gücüyle alakalı ama bi arkadaşın dedigi gibi pc de olsaydı daha iyi olurdu bence biraz zaman verilmesi lazım bu platforma bakalım o zamana kadar neler değişecek

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bi nevi oyun motoru sanırım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...