2000 küsür var bende ama biraz daha bekleyip 3000 yaparım onu. Umarım 3000 yeterli olurBurdan ne desek boş olur toplayabileceğin en iyi pcyi öneririm o da uçuk bir fiyat olur fiyatı söyle en iyisini söylemeye çalışalım
2200 şu an ancabütçen ne kadar
kanka 2. el öneriyorum rx580 8 gb 1000 1100 bulursun ryzen5 3500x 800 e de onu bulsan miss gibi götürür seni2000 küsür var bende ama biraz daha bekleyip 3000 yaparım onu. Umarım 3000 yeterli olur
Post automatically merged:
2200 şu an anca
Söylediklerinin fiyatlarına baktım öyle dedikleri kadar pahalı değil. Ryzen 5 1600 almayı düşünüyorum. Çekirdek sayısından kurtarıyor. Fiyat performans ürünü olarak geçiyormuş. Teşekkürler tavsiye için.Önemli olan senın ıcın montaj ise işlemciye öncelik vereceksin ama ekran kartıda onemlı ıslemcı ıcın Ryzen 5 serılerıne bakabılırsın veya paran coksa Ryzen 7 serısınede bakabılırsın ekran kartı olarak RX 570 , GTX1650 , 1660 , 580 önerırım
bu bütçe sadece ekran kartı ve işlemci için diğerleri ayrı2200 bütçe biraz az sanki usta ?
aynen bende bunu kkullanıyorum oyunları kasmadan oynuyorumDostum 8gb ram 4gb saglam bir ekran kartı alacaksan ekran kartına biraz daha ağırlık ver derim
3.5 ghz bir işlemci sana zaten yeter
♥♥♥
ryzen 5 2600 oyun ve render canavarı ekran kartı olarakta rx 570 veya gtx 1060 gayet yeter power olarakda 550w 80+ Al Kasyı Kendin Seç 10 Numara Oyun Ve Render CanavarıBen de bilgisayar toplamaya karar verdim ve pek bilgim yok. Ben hem oyun oynamayı seviyorum hem de işim gereği video montaj programları kullanıyorum.(after effects, premiere pro vb.) Akıcı bir görüntü ve kasmayan bir bilgisayar için hangisi daha önemli? Normal bir işlemci alıp daha iyi bir ekran kartı mı almam gerekiyor yoksa işlemciye parayı basıp sıradan bir ekran kartı alsam da işimi görür mü?
ryzen 5 2600 oyun ve render canavarı ekran kartı olarakta rx 570 veya gtx 1060 gayet yeter power olarakda 550w 80+ Al Kasyı Kendin Seç 10 Numara Oyun Ve Render CanavarıBen de bilgisayar toplamaya karar verdim ve pek bilgim yok. Ben hem oyun oynamayı seviyorum hem de işim gereği video montaj programları kullanıyorum.(after effects, premiere pro vb.) Akıcı bir görüntü ve kasmayan bir bilgisayar için hangisi daha önemli? Normal bir işlemci alıp daha iyi bir ekran kartı mı almam gerekiyor yoksa işlemciye parayı basıp sıradan bir ekran kartı alsam da işimi görür mü?