Yeni Reklam Sistemi Ön Tanıtım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
onlarca reklam çıkıyor ve internetin donmasına sebep oluyor youtube üzerinde iken daha iyiydi

OİOİ OLAN SON SİTEYİ Bİ KONTROL EDİN GET LİNK DEDİĞİM ZAMAN PC ÇÖKECEK KADAR YAVAŞLIYOR BİR SÜRÜ SAYFA AÇIYOR KENDİLİĞİNDEN :huh:

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Gayet güzel çok da karmaşık bir sistem değil reklam çıkmama gibi bir sorunda olmaz bundan sonra kullanan arkadaşlardan oradaki diğer rekla-mlara da tıklamalarını tavsiye ederim çünkü bu kullandığımız hile normalde parayla satılan hilelerden çok farkı yok biz bedava kullanıyoruz yapacağımız tek şey oradaki rekla-mlara tıklayıp bu site için biraz katkıda bulunmak bunu da çok görmeyin lütfen.

Üye
10 HİZMET YILI
Alican61964' Alıntı:
Hocam Birşey Sorabilirmyiim hileye ne zaman giriş yapıcaz acaba ?

Hile Bugün Saat 2 De Açılacak Fakat Burdan Söliyim Başka Bi sistem olsaydı daha iyiydi çünkü sistem biraz sıkıntı olmus ama yinede yapmaya çalışıcaz

Üye
10 HİZMET YILI
abi size zahmet bir de yeni karakterler ekleyim
teşekkür ederiz
iyi çalışmalar

Üye
10 HİZMET YILI
yapıyorum hepsini kalan tıklama 1 diyor url ye tıklıyorum bi sayfa açılıyor.ben robot değilim onaylıyorum link felan hazır diyor tıklıyorum bişeyler oluyor.tekrar refresh diyorum hala kalan tıklama 1 diyor.yapabilen varsa yardım edbilir mi ????

Üye
10 HİZMET YILI
memoryhackers ekipi hile açıldımı söylerseniz sevinirim iyi çalışmalar

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bysamet' Alıntı:
yapıyorum hepsini kalan tıklama 1 diyor url ye tıklıyorum bi sayfa açılıyor.ben robot değilim onaylıyorum link felan hazır diyor tıklıyorum bişeyler oluyor.tekrar refresh diyorum hala kalan tıklama 1 diyor.yapabilen varsa yardım edbilir mi ????

Henüz açık değil hile kardeşim açılınca anasayfada kocaman yazılarla görürsün zaten şu anlık sen devam et rekla-mlara tıklamaya :D

Üye
10 HİZMET YILI
bysamet' Alıntı:

kardeş anlamadım ben nereden tık yapıcaz  :huh:

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
mertcan4545' Alıntı:
bysamet' Alıntı:

kardeş anlamadım ben nereden tık yapıcaz  :huh:

Kardeşim bu konunun 1. sayfasındaki videoyu izlersen analarsın nere tıklayacağını sitenin en üst sağ köşesinde Hile Onay yazan bir kutucuk var.

Üye
10 HİZMET YILI
anasayfada sağ en üstte hile onay var ama tıklama 1 de kalıyor.ön tanıtım videosunda yapıyor oluyor ama bende olmadı......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...