Teşşekürler hocam bunun sebebi kısık sesli ve 2 vocal kullanmam artı olarak yeni şarkılara baktığınız zaman coğu şarkılarda bass frekansları yüksektir çünkü beatin hissini vokal hissi ile bir tutmak daha yoğun müzik hazzına sebeb olurkankam çok iyi olmuş fakat sesin beatden daha az çıkıyo tek bulduğum eksik bu sanırim sonuç olarak ses uzmanı değilim ama olsun
Cok teşekkürler hocam normalde alanım elektronik müzik ancak her zaman rap i daha cok sevmişimdirEline emeğine sağlık diyecek pek birşey yok açıkçası gayet güzel olmuş tek önerim buna süratle devam etmen olacak eminim daha iyileri de çıkacaktır senden.
Tabi kide hocam ve evet revap ve delay ayarları biraz fazla olabilir zaten henüz bitmiş bi para değil amatör değilim ama profesyonel de değilim yorumun için teşekkür ederimAçık bir şekilde eleştireceğim. çok fazla efekt kullanılmış(sanırım yankı fazla kaçmış), beat bir tık önde sesin arkada kaldığı yerler oluyor. Sesini seçemediğim için eleştiremeyeceğim. Eğer acemiysen tüm bu eleştirilere rağmen iyi bir parça.
Üretmeye devam, eleştiriler düşürmek için değil güçlendirmek için.
Tek eksiği var oda upload ettiğin sitede replay tuşuyo bro:gelisirabii:
Beat hariç herşey bana ait hocam eger uygun bi beat yapabilirsem bütün herşeyi ben yapmış olucam henüz bitmediği için pek bişey diyemiyorum yorumun için teşekkür ederim hocamRap pek dinlemem ama ses güzel ses güzel ise her türlü şarkı söylenir sözlerde seninse çok iyi 10/8
Aslında beat ve vocal aynı hocam vocal 6 dsb beat 6 dsb kulaklığınızda bassboster varsa duyamayabilirsinizArkada ki müzikten sesini duyamıyorum
Çeviri yapabilicek biri var mıListen this Names of song
THRILL PILL - Бентли | Official Audio
Northmane - Sandy Freaks (Spongebob Rap Remix)
Engelwood - Crystal Dolphin
then give the song with out singing then u sing with ritm of songand load it
Use google translate my friend :\Is there anyone who can translate
Bad TranslationUse google translate my friend :\
xD i forget u can`t undrestand me xDDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?