Yeni Script WSReborn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yeni gelen WSReborn ile oynuyanlar ne düşünüyorsunuz LBReborna göre ne artısı var scripte ve yeni şampiyonların kombo yapıyormu scripte

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Yeni gelen WSReborn ile oynuyanlar ne düşünüyorsunuz LBReborna göre ne artısı var scripte ve yeni şampiyonların kombo yapıyormu scripte
Adeta mükemmel yapmış LeftSpace abim, hele karşı jungun neyi kesitiğini ve nerde olduğunu bildiriyor ya o özellik kız olsa düşmüştüm o derece.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
daha fazla şampiyon olması iyi birşey lb de dodgelemeyen yetenekler bunda açık daha fazla detay var karsı ormancıyı takip edebiliyorsun rakip yetenek sürelerini gorebiliyorsun oyun daha hızlı daha akıcı oynanıyor rakibin son bulundugu noktayı ve durdugu yeri fln da gosteriyor bu lb de sorunluydu bzen gosteriyor bazen gostermiyordu yani kısacası daha akıcı hiç fps sorunu yaşamadım daha ve daha cok detaylı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
çıktığı günden beri oynuyorum lpreborn'a göre evadesi olsun orbu olsun şampiyonlara gelen yeni taze logicler olsun şampiyonlarda ki o skill timingleri olsun daha güzel ve efsane gerçekten tavsiye ederim çok güzel bir script

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şampiyon bolluğu, orman yaratık kesimi belirtmesi, mekaniklerin daha iyi olması gibi artıları var.

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
başka bir seviye olmuş paralı sclerden farkı kalmamış

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu ozellikleri duydukça daha çok heyecanlanıyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle şunu diyim script mukemmel çalişiyor artısı güncel çarlarin içinde bulunması ve evadenin kusursuz çalişiyor olmasi
oyun takip özellikleri oldukça fazla activor u mükemmel çalişiyor obrwalkeri çok iyi

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Adeta paid script gibi olmuş en çok beğendiğim olayı lpreborndaki FPS dropları bunda yaşamıyor olmam.

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
hecarim shaco gibi çarlara artık script getirildi karşı jgnin ne kestiğini görebiliyorsun dodge düzeltildi mundo q sunu vex skillerini ve lux r sini dodgelemiyordu artık sorunsuz evadesi var teşekkürler leftspace :)

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şampiyon havuzu oldukça geniş daha iyi kombolar var karekterlerin ve yeni gelen heroların skillerini de dodgelayabiliyor oldukça güzelm memnunum

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
öncekine göre çok daha iyi hocam daha iyi dodgeluyor falan ama luxu beğenemedim bu scde , lpreborn'da nispeten daha iyiydi .

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
- olarak tek söyliyebiliceğim zoom maanger olmaması bi tık üzdü bide exploitler ban yemememiz icin güzel ama keşke olsaydı rage olarak takılırdık ne güzel onun dışında herşey cok iyi işte yengeclerin ölmesini bildirmesi falan efsane bu sayede jg nin nerde oldugunu görüp ona göre baskın atabiliriz veya totem atabiliriz ölmemek icin onun dışında evade olarak cok güzel oldu vex gibi carları dodge atmıyordu lpreborn ama şuan atıyor tek kelimeyle mükemmel diyorum .

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
diğerlerine göre gerçekten kalite akıyor. teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Evade konusunda gerçekten çok iyi ayrıca scripte ayar çekmen bile kolaylaşmış tam anlamıyla mükemmel güzel bir config çıkmasını bekliyorum şuanda onun dışında her şey güzel.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk acayip iyi adamların nerde ollduğu felan ama bende halka acınca ekran beyaz oluyo neden

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eski sc ye göre resmen muazzam gelişme var ct jung için mükemmel kesinlikle denemelisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...