Uzman Üye
Ama fps sorunu yşaıyorum neden
Ssd den kaynaklı değildir sistem özelliklerini yazar mısın ustam?
6 gb ramSsd den kaynaklı değildir sistem özelliklerini yazar mısın ustam?
6 gb ramSistemden dolayı olabilir
Kendisi çok güçlü bir ekran kartı değil ve 6gb ram pek yeterli değil yeni oyunlar için yani sistemin yetersiz FPS düşüklüğü normal.6 gb ram
intel i7 3612qm 2.10GHz
2 ekran kartı var biri intel graph 4000
digeri gt 730m
Post automatically merged:
6 gb ram
intel i7 3612qm 2.10GHz
2 ekran kartı var biri intel graph 4000
digeri gt 730m bu csde 70 80 fps alıyorken şimdi 9 10 alıyorum driverlar falan yüklü
150 fps aldıgım lolde şuan 30 zor alıyorum en düşükte umarım şaka yapıyorsundurKendisi çok güçlü bir ekran kartı değil ve 6gb ram pek yeterli değil yeni oyunlar için yani sistemin yetersiz FPS düşüklüğü normal.
o zaman şöyle demen gerekiyordu150 fps aldıgım lolde şuan 30 zor alıyorum en düşükte umarım şaka yapıyorsundur
aga 730m i secince daha berbat oluyoro zaman şöyle demen gerekiyordu
"önceden 150 FPS aldığım LoL de yeni SSD alınca 30 a düştü sebebi nedir?" Demen gerekiyordu çünkü biz olayı tam bilmiyoruz.
şimdi sorun çok büyük ihtimalle ekran kartı seçiminde. Oyun intel HD 4000 ekran kartını kullanıyor. Kullanması gereken ekran kartı 730m. Onu seçmen gerek.
evet sadece ssd var laptoptaSSD ye mi kurulu windows? Veya oyunlar
anlamıyorsunuz dimi bundan 1 hafta önceydi 150 fps aldıgım lol dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki 1 haftada böyle 120 fps düşüşü olmasına imkan yokBugün minimum 8GB RAM, minimum 4 çekirdek işlemci ve 6GB ayrılmış video içeren bir grafikte oynayabileceğiniz minimum oyun, her zaman minimumdan bahsediyor, böylece oldukça iyi bir oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.