Yeni tanıştığınız birisiyle buluşma yeri olarak nereye gidersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yeni tanıştığınız birisiyle buluşma yeri olarak nereye gidersiniz? Diyelim ki yeni birisiyle tanıştınız ve bir yere gitmeniz gerekiyor. Nereye gideceğiniz konusunda kararsızsınız. Bu gideceğiniz yer neresi olurdu?

Üye
2 HİZMET YILI
Yağmurlu bir günde butik kafeler sonbahar ve kış ayında en iyi mekan

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tanıştığın kişiye göre değişir ama kimse bi tatlıya hayır demez

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Genelde karşımdaki kişiye göre değişiyor o günkü plana bağlı ama şöyle söylemeliyim ilk buluştuğunuz biriyle yemeğe gitmeyin kahve içmek olur tatlı yemek olur neden diyecek olursak yemek biraz daha samimi kaçıyor ve genelde kahve gibi böyle aperatif şeyler ile bulusulduğu zaman çok fazla zaman gitmemiş oluyor ve kısa ve öz bir şekilde karşındaki insanı tanımış oluyorsun. Buluşma iyi geçerse laf arasında yemek daveti vesaire yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
AVM ye gider gezeriz orda bi kafeye otururuz

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
İlk buluşmada genellikle bir kafede kahve içmeye giderim. Kahve eşliğinde sohbet etmek daha güzel oluyor. Ben yemek yerken konuşmayı çok sevmiyorum o yüzden yeni tanışıyorsak ve sohbet edeceksek bir şeyler içmeyi tercih ederim.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İlk buluşmada genellikle bir kafede kahve içmeye giderim. Kahve eşliğinde sohbet etmek daha güzel oluyor. Ben yemek yerken konuşmayı çok sevmiyorum o yüzden yeni tanışıyorsak ve sohbet edeceksek bir şeyler içmeyi tercih ederim.

Sen de benim kafadasın :D Yemek yerken konuşmayı ben de sevmiyorum ve yemek yerken sohbetin aktığını da düşünmüyorum. Kahve içmek birebirdir bunun için.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
arkadaşlarla çıkıyorsam bir cafe de çay,kahve içip muhabbet ederiz,eğer ki kız arkadaşımla çıkıyorsam o günkü yoğunlukta daha çok bir şeyler içmeye götürüyorum,biraz daha uzun bir muhabbet,sohbet olursa yemek yemeğe gidiyoruz,yemek meselesi daha çok böyle özel günlerde kutlamalarda yapıyoruz
arkadaş çevresinden birisi ile gezip,dolaşırken bir çay,kahve ile kandırıyoruz ama kız arkadaş meselesine gelirsek işin rengi değişiyor biraz daha resmi çay,kahve,yemek ortamı oluyor

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
ilk 3 buluşmaya simit yemeye çay içmeye götürürüm eğer değişiklik yoksa yemek yemeye gideriz

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Alkollu mekanlar tercihim olur. Birlikte icerken sohbetin daha keyifli olacagi kanaatindeyim...

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba gideceğiniz kişinin karakteri bu konuda etkili olur senin için + puan olur diye düşünüyorum eğer gece rahat dolaşabileceğin biriyse akşam yemeği yiyip kahve içip sohbet etmen gayet iyi olur eğer vakti sıkıntılıysa yemekten ziyade kahve çay içebileceğin butik kafeleri öneririm herkes kendi kafasında rahat bir yer olursa senin için daha iyi olur umarım

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Cafe iyidir hocam ya

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
kıza bağlı kahve içmeyi seviyorsa kahveciye bira içmeyi seviyorsa puba götürürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...