Yeni Türk FPS Oyunu - Sabotaj (Eleştiri)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
asdasdasd.png

Sabotaj, Türkiye - İstanbul merkezli ve %100 yerli sermayeli HES Games firması bünyesindeki Türk mühendislerin emekleriyle, Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılarak geliştirilen; Türkiye'nin en gelişmiş ve oyuncu dostu olan tek MMOFPS oyunudur.

Doğru konuşmak gerekirse zulu'nın yapımcıları bakmışlarki biz daha fazla bu salakların parasını alamayacağız oyunu oynayan çoğu kişi 18 yaş altı , para veren 18 yaş üstü oyuncularında çoğu ya kendi çapında bir takımda oynuyor ya da yayıncı
Biz en iyisi bu P2W Olayını biraz azaltalım böyle bir oyun yapalım diye yine saçmalamışlar , Galata mapi diye dust2 çakması bir harita yapmış aslında yapıldığı felanda yok zulu'daki haritayı alıp 15 dakika üzerinde oynamalar yapıp buyrun yeni güzel bir harita diye oyunculara kakalamaya çalışmışlar

Bu arada oyun yinede P2W yani öyle bi dalga yok...

Peki sizler ne düşünüyorsunuz bu oyun hakkında ?​

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
zulu dewleri yaptıysa indirmeye tenezzüle bile gerek yok, bizim devlet gibi bunlar da sözde herşey milli ve herşey özgün anasını satim.

Üye
5 HİZMET YILI
ilk ve tek fps oyunu yazıyo anasayfasında, anlamadım?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Videolardan gördüğüme göre haritalar nerdeyse aynı özgün bir yapı değil gibi

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ne zaman düzgün bi fps oyunu yapıp dünya piyasına açılcaz bi kere gururlansak be

ECO
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
  1. Oyun dinamikleri berbat. Görsel açı olarak hiçbir göze hitap etmiyor saçma sapan görüntü vermişler.
  2. Silah eklentileri olayı ile para kazanmaya başlamışlar eklentisiz silahlar bok gibi.
  3. P2W Yok deniyor ama oynamadan anlamazsınız baya yine eklentiler felan için para lazım yoksa dürbün açma bile yok stabil.
  4. Türk olarak utanç duydum kendine has bir harita bile yapılmıyor anca toplama haritalar yapıyorlar.
  5. Oyun adı değiştirilmeli Call Of Duty: Global Offensive olmalı.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
  1. Oyun dinamikleri berbat. Görsel açı olarak hiçbir göze hitap etmiyor saçma sapan görüntü vermişler.
  2. Silah eklentileri olayı ile para kazanmaya başlamışlar eklentisiz silahlar bok gibi.
  3. P2W Yok deniyor ama oynamadan anlamazsınız baya yine eklentiler felan için para lazım yoksa dürbün açma bile yok stabil.
  4. Türk olarak utanç duydum kendine has bir harita bile yapılmıyor anca toplama haritalar yapıyorlar.
  5. Oyun adı değiştirilmeli Call Of Duty: Global Offensive olmalı.
owalksndsandısandısandsandsa 5. madde beni sesli güldürdü

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oyunu sadece izledim ama gördüğüm izlediğim kadarıyla fena değil bence hoşuma gitti açıkçası eve döndüğümde indirmeyi düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çok iyi olmalı, ama tek olmamalı

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
boşverin böyle oyunları girin internete indirin counter strike 1.6 girin bhop deathrun surf servere girin bakın keyfinize

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Zulu parayı götürünce benzerini yapalım demişler olayın özeti bu bence.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Biz bu sektörde P2W işler yaptıkça ilerleyebileceğimizi düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...