Çözüldü yeni üyeler hile kullanabiliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
site fazla karmaşık geldi gözüme pek anlayamadım benim hile kullanabilmem için tam olarak ne gerekiyor anlatabilir misiniz

Çözüm
Ekran Alıntısı231.PNG

buradan wolftü bölümüne ulaşabilirsin dostum
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bazı hileler üye istiyor bazıları onaylı bazıları seçkin yorum yaparak artırabilirsin iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
wolftü hilesi kullanmak için seçkin üye olman lazım ve bunun için 300 mesaj atman gerek mantıklı mesajlar tâbi spamsız. Classic için normal üye yetiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
MemoryUI download ile hilelerimizi açtığımız loaderi yükleyebilir, pcdeysen sağ kısımdan hileyi seçip web adresine gidip, indirmiş olduğun loadere yükle diyip hileyi kullanabilirsin, yalnız şöyle bir sey var, gittiğin hile web adresinde yuklenin hemen üstünde hangi üye gruplarinin hangi hileyi kullanabildiğini görebilirsin. Veya su an benim yorum yazmak icin kullandigim alanin ustunde bulunan spam mesaj yasaktir yazisinin altinda bulunan "uye grupları" linkine gidip hangi uye gruplarinin hangi hileleri kullanabildigini daha basit olarak öğrenebilirsin

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
gerekli bilgiler verildiğini için ve özel mesajınıza gelen mesajı okursanız daha aydınlatıcı olacaktır. lock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...