Yeni ve sağlam hileler ne zaman gelecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Eskiden mh daha iyidi sanki şuan da da sağlam hileler var ama eskiden hem daha çok çıkıyordu hem sağlamdı Bi de forumda daki o eski aktiflik azalmış gibi inş eskisi gibi sağlam hileler çıkar örneğin gta 5, pubg, fortnite....

Sakın bana bu oyunların hile antichetleri sağlam demeyin çünkü siz memoryhackersınız bunu da unutmayın!!!

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ücretsiz olarak cıkanlar hemen banlatıyor insanlar daha kolay erişebildiği için , ücretlilerde de aynı mantık . Bu yüzden daha az cıkıyor bence

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bence şu anki hileler gayet güzel.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence şuan hile sayısı daha fazla. Ben eski hesabımı unuttum 3 4 yıldır bu forumdayım. Çokda güzel arttı hileler. Loaderleri çok güzel oldu durmuyor adamlar geliştiriyorlar

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Reis sizin de anlamadığınız kısım bu adamlar oturup sabah akşam biz bu oyunculara ne hilesi yapsak diye kafa yormuyorlardır. Herkesin bir kendi hayatı var. Zaman geçtikçe iş yükleri de çoğalıyor. Eskisi kadar çok zaman ayıramıyor olabilirler. Yine de sitede gayet güzel ve yeterli hilelerin bulunduğunu düşünüyorum. Rust, LoL, Lost Ark, Apex, Cs ve benzeri hileler bence yeterli gibi duruyor. Kaldı ki bu hilelere de güncelleme getiriyorlar sürekli. Ayrıca sanırım sitede hala GTA5 için çalışan bir hile vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yani yok değil hala daha çalışıyorlar bir şeyler üzerine bence.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hileler güzel de ban olayları can sıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
şuan ki hileler halihazırda sağlam zaten ha bahsetmek istediğin şey ban yemek istemediğinse üzgünüm öyle bir hile yok her hile elbet ban atıyor 6 yıldır hilesiz oynadığım bir oyun yok deneyimlerim sonucu söylüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam en gündemdeki oyunlara yapılıyor hileler zaten.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
zaten online oyunlar için bütün hileler var valo,paladins,apex legends zamanla diğer oyunlara da hileler gelecektir dostum

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
MH hile konusunda başarılı ama bir sorun var bazı adını sayamayacağım sitelerle savaş halinde oldukları için o sitelere girişlerden sonra MH ye ve MH ye girişlerden sonra da o sitelere giriş yapamıyorsunuz host u sıfırlamak vs falan gerekiyor oldukça zahmetli. Bunun haricin de iyi yani

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arz talep işi oynanmayan veya forumda kullanılmayacak bir hileyi niye çıkarsınlar ki eğer çok istek olursa getirirler zaten

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arz talep işi oynanmayan veya forumda kullanılmayacak bir hileyi niye çıkarsınlar ki eğer çok istek olursa getirirler zaten
Wolftü çok oynana bir oyun değildi yine de küçük kitleyi kırmayıp yapmışlardı :D Ya insanlar sadece sabırsızlar ve doyumsuzlar son 10 kişi kala göremiyoruz falan diyorlar xd görme ilk 10 a girmişsin +puan alacaksın biraz da normal şekilde vurup yenmeyi dene nasıl olsa hile güncellendiğinde yine 1. olacaksın istediğin kadar :D doyumsuzlar abi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Evet bu konuda bende pubgyi bekliyorum ama güncelleme aşamasında bile değil önümüzdeki günler alınır umarım Gta Online içinde süper olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...