Olm yapsınlar da oyun önemli değil asılbari güzel yapsınlar kötü yapıcaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi
Boş konuşmayı keser misin? Bilgisayarın berbat donanıma sahipse oyun zaten kötü görünüyor. Az beyninizi kullanın artık eleştiri yaparken. Unity oyun motorunu kullanarak çok güzel yapım çıkarak şirketler de var.TF ue4 diye kendini kastı kastı öve öve bitiremedi sonuç zl dan daha kötü grafikli oyun çıktıbunlarda unity ile yapacak mcden daha kötü oyun çıkartırlar
![]()
Dolu konuşmaya devam eder misin ? Beynini kullanma...Boş konuşmayı keser misin? Bilgisayarın berbat donanıma sahipse oyun zaten kötü görünüyor. Az beyninizi kullanın artık eleştiri yaparken. Unity oyun motorunu kullanarak çok güzel yapım çıkarak şirketler de var.
Oynanılmaz demedim. Çöp de demedim. Ancak abarttıkları kadar ve lanse ettikleri kadar "Türkiyenin En Gelişmiş FPS Oyunu" Olmadığını herkes gördü. Ben kıt aklımla yorum yapayım ama sen olmayan aklınla ötmeye devam et canısıO 1050 ekran kartınla çok oynadığın oyunların açık betaya geçmeden önceki hallerini gördün mü sen? Hangi oyun ilk çıktığında süper olmuş ki? Sana burda Bora oyununu savunmadım fakat kıt kanaat sayısal zekanla bana burda matematik hesabı yapmışsın. Sen ve senin gibiler oldukça zaten Türkiye'de oyun sektörü gelişmeyecek bir yere de varamayacak.