Yeni Yerli MMOFPS Oyunu Bora Yakında Çıkıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bari güzel yapsınlar kötü yapıcaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
TF ue4 diye kendini kastı kastı öve öve bitiremedi sonuç zl dan daha kötü grafikli oyun çıktı ;) bunlarda unity ile yapacak mcden daha kötü oyun çıkartırlar :D

Süper Üye
7 HİZMET YILI
TF ue4 diye kendini kastı kastı öve öve bitiremedi sonuç zl dan daha kötü grafikli oyun çıktı ;) bunlarda unity ile yapacak mcden daha kötü oyun çıkartırlar :D
Boş konuşmayı keser misin? Bilgisayarın berbat donanıma sahipse oyun zaten kötü görünüyor. Az beyninizi kullanın artık eleştiri yaparken. Unity oyun motorunu kullanarak çok güzel yapım çıkarak şirketler de var.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Boş konuşmayı keser misin? Bilgisayarın berbat donanıma sahipse oyun zaten kötü görünüyor. Az beyninizi kullanın artık eleştiri yaparken. Unity oyun motorunu kullanarak çok güzel yapım çıkarak şirketler de var.
Dolu konuşmaya devam eder misin ? Beynini kullanma...
1050 ekran kartım var en yüksek ayarlarda oynadım ve yorumladım. 10 kişilik ekiple 3 senedir geliştirilen tf böyleyse 3 kişilik ekiple 1,5 senedir geliştirilen bora 12 nasıl olur sen düşün...
Get out.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
O 1050 ekran kartınla çok oynadığın oyunların açık betaya geçmeden önceki hallerini gördün mü sen? Hangi oyun ilk çıktığında süper olmuş ki? Sana burda Bora oyununu savunmadım fakat kıt kanaat sayısal zekanla bana burda matematik hesabı yapmışsın. Sen ve senin gibiler oldukça zaten Türkiye'de oyun sektörü gelişmeyecek bir yere de varamayacak.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
O 1050 ekran kartınla çok oynadığın oyunların açık betaya geçmeden önceki hallerini gördün mü sen? Hangi oyun ilk çıktığında süper olmuş ki? Sana burda Bora oyununu savunmadım fakat kıt kanaat sayısal zekanla bana burda matematik hesabı yapmışsın. Sen ve senin gibiler oldukça zaten Türkiye'de oyun sektörü gelişmeyecek bir yere de varamayacak.
Oynanılmaz demedim. Çöp de demedim. Ancak abarttıkları kadar ve lanse ettikleri kadar "Türkiyenin En Gelişmiş FPS Oyunu" Olmadığını herkes gördü. Ben kıt aklımla yorum yapayım ama sen olmayan aklınla ötmeye devam et canısı ;)
Ayrıca p2w oyunlarla nereye kadar ilerleyeceği de bilinmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...